Dolar 32,5883
Euro 34,8740
Altın 2.498,94
BİST 9.666,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Samsunspor’da 6 futbolcu serbest kaldı!

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, alacakları son günde de ödenmeyen 6 futbolcularının serbest kalma hakkını elde ettiğini söyledi

Samsunspor’da 6 futbolcu serbest kaldı!
REKLAM ALANI
4 Ocak 2018 16:40

TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor, mali ve yönetim anlamında sıkıntılı günler geçirmeye devam ediyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan kırmızı-beyazlılarda, alınan kötü sonuçların ardından olağanüstü seçimli kongre kararı almış, daha sonra da başkan adayı çıkmayınca kulüp başkansız kalmıştı. Yapılan 2 kongrede de başkan adayı çıkmayınca, takımı divan kurulu yönetmeye başlamıştı. Futbolcular, toplu olarak yaptıkları basın açıklamasında ise sezon başından beri kendilerine hiçbir ödeme yapılmadığını dile getirmişlerdi. Yapılan bu açıklamaların ardından eski yönetim tarafından açıklama yapan futbolculara para cezası kesilmişti. Sportif Direktör Coşkun Zeren, alacakları son günde de ödenmeyen futbolcular Hasan Hatipoğlu, Çağrı Ortakaya, Kenan Karışık, Ufuk Budak, Abdülkerim Bardakçı ve Ömer Kandemir’in serbest kalma hakkını elde ettiklerini belirterek son durum hakkında açıklamalarda bulundu.

“Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Valimiz uğraşıyor”
Futbolcuların bugün de kendilerinden cevap bekleyeceklerini vurgulayan Coşkun Zeren, “3 Ocak bitimine kadar bazı futbolcuların paralarının ödenmesi gerekiyordu. Hasan Hatipoğlu, Çağrı Ortakaya, Kenan Karışık, Ufuk Budak, Abdülkerim Bardakçı ve Ömer Kandemir 1 ay önce alacakları ödenmedikleri için TFF’ye başvurmuştu. 3 Ocak itibariyle paraları ödenmediği için serbest kaldılar. Halen halledilmeye çalışılıyor. Çocuklar bugün de buradalar. Bugün paralarını yatırabilirsek bu için önüne geçebiliriz diye düşünüyorum. Bugün de Göksu Türkdoğan ve Ahmet Burak Solakel’in ödemelerinin son günü. 4 Ocak gün bitimine kadar paralarını ödeyemezsek onlar da serbest kalacak. Futbolcular bugün antrenmana katılacaklar. Antrenman öncesinde ve sonrasında kendileriyle toplantı yapacağız. Gün içerisinde gelişmeler olabilir. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Valimiz uğraşıyorlar. Olumlu bir haber almak istiyoruz. Serbest kalan futbolcuların paralarını bugün ödersek, futbolcularla anlaştığımız takdirde yeni sözleşme imzalamamıza gerek kalmayacak. Aynı sözleşme üzerinden devam edeceğiz. Serbest kalan futbolcular da bu anlamda özveri gösteriyor. Sorunları çözeriz diye umuyoruz” dedi.
Samsunspor’da bugün yapılacak antrenman sonrasında bazı gelişmelerin yaşanacağı ifade edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.