Dolar 32,3645
Euro 34,9526
Altın 2.325,33
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

SAMSUNSPOR’DA GÖZLER TRANSFERDE!

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, transfer döneminde eksik bölgelere takviye yapacaklarını ve Süper Lig’den de bazı isimleri transfer edeceklerini söyledi

SAMSUNSPOR’DA GÖZLER TRANSFERDE!
REKLAM ALANI
26 Aralık 2022 20:17

Türkiye’de 2’nci transfer ve tescil dönemi 12 Ocak 2023 tarihinde başlayıp, 8 Şubat 2023 tarihinde sona erecek. Takımlar bu süreçte kadrolarını güçlendirmek için adımlarını atacak. Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da eksik bölgeleri belirlediklerini ve gerekli transferleri yapacaklarını söyledi.

ORTA SAHA GÜÇLENDİRİLECEK
4-5 pozisyona transfer yapacaklarını ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Mücahit Albayrak’ın dönüşü uzun sürecek. Muhammet Ali Özbaskıcı, Berk Taşkın ve Ali Ülgen sakat. Bu oyuncuların sakatlıkları biraz daha uzun sürecek. Kadro derinliğimizin olması gerekiyor. Son haftalarda yük binen Osman, hafif sakat Yusuf Emre, Ali Kaan ve Celil ile oynadık. Kadro derinliğini arttırmak için orta sahamızı güçlendirmek istiyoruz. Belki bir kanat oyuncusu alabiliriz. 4-5 pozisyona kadro derinliğimizi arttırmak için oyuncu arıyoruz. Sol bekte Soner Gönül tek alternatifimiz. Mücahit’in gelişi biraz zor. Orayla ilgili transfer döneminde planımız var. Devre arasında transfer gerçekleşiyor ama istediğin oyuncuyu bulamayınca ister istemez yanlış hamle de yapmak istemiyoruz. Doğru planlama ile sol beki güçlendirmek istiyoruz” dedi.

‘İNCE ELEYİP SIKI DOKUYORUZ’
Transfer konusunda başkan ve icra kurulu ile görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Eroğlu, “Süper Lig’den transferlerimiz olacak. 1’inci Lig’den de oyuncu bakacağız. Her takıma sorsanız en az 5-6 transfer istiyor. Kimse iyi oyuncularını dışarıda bırakmıyor. Herkes kötü oyuncusunu dışarıda bırakıyor. Performans veren oyuncuyu dışarıda bırakmazlar. Biz de ince eleyip, sık dokuyoruz. Tabii ki transfer yapacağız ama değer katacak, şampiyonluğa katkı sağlayacak, rekabeti arttıracak, oyuncuları kadromuza katmaya çalışacağız. Bizim transferde isimlerimiz belli. Onun üzerinden gidiyoruz. Basında yazan isimler değil de ihtiyacımız dahilinde planladığımız bölgelere transfer yapmak istiyoruz” diye konuştu.

SONER’İN ALTERNATİFİ YOK!: Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, transferler ile ilgili açıklamasında, “Sol bekte Soner Gönül tek alternatifimiz. Mücahit’in gelişi biraz zor” ifadelerini kullandı.

‘2’NCİ YARIYA ÇOK İYİ HAZIRLANMALIYIZ’
Ara transfer döneminde takım olarak çok iyi hazırlanacaklarını vurgulayan Hüseyin Eroğlu, “Kadromuza dahil olacak oyuncular ve fiziksel anlamda takımı yakalayacak oyuncularla birlikte çok güzel bir kamp dönemi geçirip, ikinci yarıya çok güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Tomane bizim anlaşmalı futbolcumuz. Süreç devam ediyor. Yabancı kontenjanı var. Tomane’nin durumuyla ilgili yakın zamanda bilgi aktarımı gerçekleşecek. Ön bölgede güçlü olmak önemli. Takım oyununa ve savunmasına kakı sağlamak da önemli. Transfer konusunda planlı giden bir durumumuz var” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.