Dolar 32,5078
Euro 34,8942
Altın 2.440,35
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C

SAMSUNSPOR’DA SON DAKİKA NANU GELİYOR!

Yılport Samsunspor, geçen sezon Santa Clara’da kiralık forma giyen Porto’lu sağ bek Nanu ile anlaştı. Başkan Yüksel Yıldırım transferi doğruladı

SAMSUNSPOR’DA SON DAKİKA  NANU GELİYOR!
REKLAM ALANI
5 Temmuz 2023 15:56

Yılport Samsunspor dış transferde 3’üncü imzaya çok yakın. Daha önce kaleci Okan Kocuk ve stoper Lubomir Satka’yı transfer eden Kırmızı-Beyazlılar, sağ bek pozisyou için aradığı oyuncuyu Portekiz’de buldu.

YILDIRIM: ANLAŞMA TAMAM
Geçen sezonu Portekiz ekibi Santa Clara’da kiralık forma giyerek geçiren Porto’lu Nanu ile anlaşma sağlandı. Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, dün akşam A Spor’da katıldığı Transfer Gündemi programında Nanu ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

Tam adı Eulanio Angelo Chipela Gomes olan Nanu, en kısa sürede İstanbul’a gelecek ve sağlık kontrolünden geçirilecek.

ÖNCE İSTANBUL SONRA ERZURUM
Eğer herhangi bir problem yaşanmazsa futbolcuyla İstanbul’da Yıldırım Holding binasında sözleşme imzalanacak. Nanu, resmi mukaveleye imza attıktan sonra Yılport Samsunspor kampına katılmak üzere Erzurum’a gidecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.