Dolar 32,5576
Euro 34,8984
Altın 2.434,51
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Samsunspor’dan muhteşem zafer: 2-1

Ligde 5 haftadır kazanamayan Samsunspor, Karadeniz Derbisi’nde konuk ettiği Akın Çorap Giresunspor’u 2-1 mağlup ederek rahat bir nefes aldı

Samsunspor’dan muhteşem zafer: 2-1
REKLAM ALANI
17 Aralık 2017 22:32

Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan maçta Samsunspor, ligin güçlü takımlarından Akın Çorap Giresunspor’u konuk etti. Oldukça tempolu başlayan maçta ilk 10 dakikada takımlar birbirlerine üstünlük kuracak pozisyonları elde edemedi. 12’nci dakikada Samsunspor atağında Ahmet Burak Solakel ve Göksu Türkdoğan’ın şutları savunmadan döndü. Bu ataktan eli boş dönen Samsunspor, üst üste kalesinde etkili şutlara maruz kaldı.

GERİYE DÜŞTÜK

Maçın 22’nci dakikasında Çağlar ile sağ çarprazdan serbest vuruş kullanan Giresunspor, Aykut’un kafasından bulduğu golle 1-0 öne geçen taraf oldu. Golden Giresunspor baskını sürdürdüyse de Samsunspor’dan yakaladığı fırsatı 31’inci dakikada Muhammet Beşir ile gole çevirdi. Halil İbrahim Pekşen defansın arkasına kaçarak rakibini şık bir hareketle geçti. Akıl dolu bir pasla topu Muhammet’e gönderdi. Muhammet’te aynı güzellikte bir vuruşla durumu eşitledi. Maçın ilerleyen dakikalarda etkili bir atak olmayınca takımlar devreye 1-1 eşitlikle girdi.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI

Maçın ikinci yarısına oldukça istekli başlayan Samsunspor, 46’ncı dakikada Ömer Kandemir’in şık ortasında aynı güzellikte Göksu Türkdoğan, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Göksu’nun adeta 90’a giden kafa vuruşu hem takımı öne geçirdi hem de tribünleri ateşledi.

MAÇIN KIRILMA ANI

Golden sonra rakip kalede etkili olmaya çalışan Samsunspor, 63. dakikada üst üste kullandığı 3 korner atışından sonuç alamadı.  Maçın 70 ve 80 dakikalık diliminde ise Akın Çorap Giresunspor Dodo ve Caner ile etkili olmaya çalıştı. 81. dakikada Mehmet Akyüz ceza sahası içerisidne topla buluştu şutu direkten dönerken tribünler adeta buz kesti.  Maçın ilerleyen dakikalarında karşılıklı etkili pozisyonlar olduysa da başka gol olmayınca mücadele 2-1 Samsunspor’un üstünlüğüyle sonra erdi. Bu sonuçla aylardır deplasmanda yenilmeyen Giresunspor, Samsunspor deplasmanından puansız döndü. Samsunspor aldığı 3 puanla puanını 19’a yükselterek 13. sıraya çıktı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.