Dolar 32,5554
Euro 34,8359
Altın 2.430,35
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Samsunspor’un ‘ŞİMŞEKLER’inde GURUR GECESİ!

Samsun’da Şimşekler Taraftar Grubu Birliği Derneği’nin 20’nci kuruluş yıl dönümü kutlandı

Samsunspor’un ‘ŞİMŞEKLER’inde  GURUR GECESİ!
REKLAM ALANI
6 Kasım 2022 15:16

Samsun’da gerek tribündeki şovlarıyla, gerekse sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Şimşekler Taraftar Grupları Birliği, 20’nci yılını kutladı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen kutlamaya, yoğun katılım olurken, düzenlenen etkinlikte dayanışma mesajları verildi.

ŞİMŞEKLER

‘VATAN BORCUNU ÖDEME ZAMANI…’
Programın açılış konuşmasını yapan Şimşekler Taraftar Grubu Onursal Başkanı Volkan Altun, “20 yıl önce masum sevgilerle, umutla, birlik ve dayanışmayla bu oluşumu bir araya getirdik. Biz grubumuzu koruduk, besledik, 2 yıl önce de tekrar resmileştiğimizde artık Şimşekler 18 yaşındaydı ve reşitti. Biz de kamuya mal ettik. Artık 20 yaşındayız ve vatan borcumuzu ödeme zamanıdır. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

ŞİMŞEKLER
SAHİP YÜKSEL YILDIRIM OLABİLİR AMA…
Kutlamada konuşma yapan Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen ise, “Volkan kardeşimi izlerken gururlanmamak elde değil. Bizler nöbetçi ve emanetçiyiz. Samsunspor’un böyle gönüldaşları olduğu sürece sırtımızın hiçbir zaman yere gelmeyeceğine olan inancımızı tazeledik. Sahiplenini ayırt etmemiz gerekiyor. Sahip Yüksel Yıldırım olabilir ama sahiplenen Samsun’un siyaseti, sivil toplum örgütü, taraftarı, iş dünyası olmalı” ifadelerini kullandı.

ŞİMŞEKLER

CEMİL DEVECİ’DEN TAM DESTEK
Şimşekler’in bir taraftar g0rubu değil bir kurum olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, “Samsunspor gençliğimde bana futbolu sevdiren takımdır. Cumhuriyet’in 100. yılında Samsunspor’u hak ettiği yere ulaşması gerekiyor. Takımımızın da taraftarımızın da yanındayız” dedi.

ŞİMŞEKLER

Kutlama programına Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Genel Müdür ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, futbolcular Kadem Haris ve Yunus Emre Çift, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve taraftarlar katıldı.

ŞİMŞEKLER

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.