Dolar 32,5015
Euro 34,5940
Altın 2.500,78
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Samsun’u temsil etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGİK Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Ziyarette Samsun’u temsilen TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Gömeç de yer aldı

Samsun’u temsil etti!
REKLAM ALANI
25 Ocak 2021 17:44

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile birlikte Vahdettin Köşkü’nde Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanı Erkan Güral ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

GÜNÜN ANISINA FOTOĞRAF

 

Kabulde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜGİK çatısı altında Türkiye’nin güçlenmesi, büyümesi için gayret sarf eden tüm iş insanlarına teşekkür etti. Kabul sonrası TÜGİK üyeleri günün anısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çekindi.

GÖMEÇ: TALEPLERİMİZİ İLETTİK
Kabul sonrası bir değerlendirme yapan TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Samsunlu İş İnsanı Savaş Gömeç, ”Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın TÜGİK olarak bizi kabul ettiği toplantı çok faydalı bir görüşme oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız farklı sektörlerden olan iş insanlarının pandemi sürecindeki görüş ve taleplerini dinledi. Biz de Samsun ve Karadeniz Bölgesi’ni temsilen yer aldığımız kabulde şehrimizde ve bölgemizde pandemi sürecindeki görüş ve önerilerimizi paylaştık. Sektörel ve bölgesel konularda olan talepleri ilettik” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.