Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

SAMSUN’UN 2 İLÇESİNDE ALARM!

Samsun’un Vezirköprü ve Havza ilçelerinde etkili olan yağışlar sonrasında Havza’nın 3 mahallesinden geçen dere taştı. Havza Belediyesi ise sel felaketine karşı anonslar yaparak vatandaşları uyardı

SAMSUN’UN   2 İLÇESİNDE  ALARM!
REKLAM ALANI
20 Haziran 2023 19:11

Samsun’nda, dün akşamdan itibaren etkili olan yağışlar sonrasında Havza’da Hacı Osman Deresi taştı. Dere üzerinde bulunan köprünün tıkanmaması için Havza Belediyesi ekipleri çalışma başlattı.

'Sel' anonsları üst üste

KAYMAKAMDAN TALİMAT
Sel sularının getirdiği atıkların Çay Mahallesi’nden geçen Hacı Osman Deresi üzerinde bulunan köprüyü tıkamaması için kepçe operatörleri yoğun mesai harcıyor. Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ilçede bulunan kepçe ve iş makinesi operatörlerinin toplanması için talimat verdi.

'Sel' anonsları üst üste

HOPARLÖRLERDEN UYARILAR
Diğer ilçelerden iş makinesi talep eden Kaymakam Nayman ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir sahada çalışmaları yerinde inceliyor. Akabinde belediye görevlileri sel ihtimaline karşı vatandaşlara belediye hoparlörlerinden uyarılarda bulunuyor.

'Sel' anonsları üst üste

Havzanın 3 mahallesinden geçen Hacı Osman Deresi 1998 yılında yaşanan yoğun yağmur sonucunda taşmış ve birçok ev sular altında kalmıştı. Yeniden maddi zarar oluşmaması için ekipler çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

'Sel' anonsları üst üste
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.