Dolar 32,5203
Euro 34,9397
Altın 2.439,68
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Samsun’un BAFRA İlçesi’nde DEV OPERASYON!

Son günlerde asayiş olayları artan Samsun’un Bafra İlçesi, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan uygulamada didik didik arandı

Samsun’un BAFRA İlçesi’nde  DEV OPERASYON!
REKLAM ALANI
17 Kasım 2022 14:03

Samsun’un Bafra İlçesi’nde şehrin 6 sabit ve ilçe genelinde seyir halinde yapılan uygulamaya 33 ekip, 104 personel katıldı. Bin 47 şahıs sorgulanırken, 346 araç kontrol edildi.

BAFRA

EŞ ZAMANLI GENİŞ UYGULAMA
Umuma açık yerlerde, mahalle, sokak, park ve metruk binalarda şüpheli görülen şahıslar üzerinde eş zamanlı ve geniş olarak yapılan uygulamada, 3 iş yerine belgesi bulunmadığından idari işlem yapıldı. 1 sürücüye belgesi olmadığından, 1 sürücüye de alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldı.

BAFRA

HAP, ESRAR, SİLAH…
Yapılan aramalarda 4 adet lryca hap, 4 neurontin hap, 2.8 gr esrar, 1 adet ruhsatsız silah, 15 adet fişek, 7 adet bıçak, 1adet muşta ele geçirildi.

BAFRA

EMNİYET MÜDÜRÜ DE GÖREV BAŞINDA
İl Emniyet müdürü Dr. Ömer Urhal da uygulama noktalarında yapılan denetimleri takip etti. Şehrin huzur ve güven ortamının devamı için uygulamaların devam edeceği belirtildi.


İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.