Dolar 32,3119
Euro 35,0521
Altın 2.277,29
BİST 8.991,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Samsun’un geleceği için çare var!

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, 2019 Yerel Seçimleri öncesi yapılacak hamle çalışmalarının konseptinin Genel Merkez tarafından kamuoyu ile paylaşıldığını söyledi.

Samsun’un geleceği için çare var!
REKLAM ALANI
6 Kasım 2018 20:53

‘Türkiye’nin geleceği için çare var’ konseptiyle çalışmaların yapılacağını belirten Temel Armutçu, ‘’Her sahada en aktif çalışmayı biz yapacağız. Her kapıya gideceğiz. Her eli tutacağız. Her yüreğe dokunacağız. 81 milyonu kucaklayacağız.’’dedi.

ÇARE SAADET PARTİSİDİR

İktidar partisine seslenerek bu millet size mecbur değil diyen Armutçu, ‘’Bu memleket size muhtaç değil. Milletimiz için çare var. Ülkemiz için çare var. Yolsuzluğun, rüşvetin, adam kayırmanın olmadığı, yetim hakkının yenmediği temiz belediyecilik için çare Saadet Partisi’dir. Zenginin, zadegânın değil, fakir fukaranın hakkının korunduğu bir yönetim için çare Saadet Partisi’dir. Anadolu’yu AVM’lere, kibir kulesi plazalarla değil, kilim dokur gibi bir uçtan bir uca fabrikalarla donatan bir anlayış için çare Saadet Partisi’dir. İşçinin, memurun, emeklinin, asgari ücretlinin yüzünün güldüğü, kutuplaşan değil kucaklaşan, kardeşlik yurdu bir Türkiye için çare Saadet Partisi’dir” diye konuştu.

31 MART, ÇARE SİYASETİ İÇİN BİR FIRSATTIR

Saadet Partili kadroların kimseye tuzak kurmayacağının altını çizen Armutçu, “Saadet Partisi; siyaseti mal ve ikbal için değil, şan ve şöhret için değil, makam ve mevki için değil, Allah rızası için yapan bir kadronun adıdır. Bu kadro kimseye tuzak kurmaz. Bu kadro gizli kapaklı işlerde bulunmaz. Bu kadronun tek bir derdi vardır; bu ülkeye, bu millete olan hizmet aşkı, hizmet sevdası. Sizler Türkiye’nin umudusunuz. O zaman işte fırsat; yılmak yok, bıkmak yok, yorulmak yok. 31 Mart’a kadar köy köy, ilçe ilçe dolaşacağız. Dağ-mezra ayırmayacağız. Sokaktan caddeye, Twitter’dan YouTube’a her yerde olacağız. Her sahada en aktif çalışmayı biz yapacağız. Her kapıya gideceğiz. Her eli tutacağız. Her yüreğe dokunacağız. 81 milyonu kucaklayacağız. İnşallah 1 Nisan sabahı yeni bir güne, yeni bir döneme, yeni bir Türkiye’ye ve yeni bir Samsun’a uyanacağız. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır.” İfadelerini kullandı.

DOĞRU BİLDİĞİNİ HAYKIRAN ADAM CİHANGİR İSLAM

Mahşer günü Allah’a verilecek bir hesaba rağmen, doğruyu bildiği halde günü kurtarmak adına yalan haber yapmayı bir görev adledenlere  15 Temmuz gecesi nerede olduklarını soran Armutçu, ”İsmi lazım değil (O) haber ve (N)akit haberin “Bende o gece sokaktaydım siz neredeydiniz” diye; 15 Temmuz hain kalkışmasında sokakta darbeye direnen halkın dili olup iktidarın baskısından korkmadan  bürokraside yaşanan çıkar çatışmasına batıl ile batılın çatışması örneğini vererek doğru bildiğini milletin kürsüsünden haykıran adam gibi(ADAM)ı..! şehitlere batıl dedi diye yaygara yaparak iftira haber yapmaları, millete saygı yerine tek kişiye biad’ın küçük bir örneğidir.”şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI