Dolar 32,3630
Euro 34,9070
Altın 2.386,90
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

SAMSUN’UN YENİ TURİZM MERKEZİ: ÇARŞAMBA ORMAN PARK!

Samsun’da, yeşilin ve mavinin en güzel tonlarına sahip Çarşamba Orman Park misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

SAMSUN’UN YENİ TURİZM MERKEZİ:  ÇARŞAMBA ORMAN PARK!
REKLAM ALANI
6 Temmuz 2023 19:55 | Son Güncellenme: 6 Temmuz 2023 19:58

Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde fıstık çamları içerisinde, kuş sesleri ile bezenmiş şehir yaşantısından uzak, sakin ve masmavi sahili ile görenleri kendine hayran bırakan Çarşamba Orman Parkı ziyaretçilerin yeni gözde mekânı oluyor.

 

SAMSUN MERKEZE 35 KİLOMETRE
Çarşamba Belediyesi tarafından Hürriyet-İstiklal mevkisinde bulunan 50 hektarlık alanda B tipi mesire alanı olarak hayata geçirilen Çarşamba Orman Parkı; Samsun merkeze 35 km uzaklıkta 40 dakikalık bir mesafede, Çarşamba’ya ise 20 km mesafede yaklaşık 30 dakikalık bir uzaklıkta bulunuyor.

FISTIK ÇAMLARIYLA EŞSİZ DOĞA
Çarşamba Belediyesince Çarşamba Orman Parkı ile insanların aileleriyle, sevdikleriyle birlikte hoşça vakit geçirebileceği, kültürel faaliyetlerin yanı sıra birçok spor branşıyla ilgilenebilecekleri büyük bir merkez vatandaşların hizmetine kazandırıldı. Karadeniz Bölgesi’nin en geniş kumsal bantlarından birine sahip olan bu alan, aynı zamanda içerisinde yer alan fıstık çamları ile eşsiz bir doğal güzelliği de içerisinde barındırıyor. Ziyaretçiler, aileleri ile birlikte doğal güzelliklerin arasında; serpme kahvaltı, fast-food yiyecekler, pide, ızgara ve günlük tatlı çeşitlerinin tadını çıkartabiliyorlar.

BAŞKAN HALİT DOĞAN’IN GURURU
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşamba’mız doğal güzellikleri, tarihi unsurları, cana yakın insanı ile kendine müstesna, çok özel ve güzel bir ilçe. Yeşilırmak’ın o eşsiz manzarasında, yemyeşil ağaçların arasında görenin bir daha bakmak isteyeceği birbirinden güzel yerlerimiz mevcut. Fıstık çamları ile bezenmiş kuş seslerinin eksik olmadığı; yürüyüş yolları, piknik alanları, sahili, kumsalı, Çarşamba pidesinin tadına varabileceğiniz mekanlar ve dahası ile Orman Parkımız tam bir turizm merkezi haline geldi.

ÇARŞAMBA BELEDİYE BAŞKANI HALİT DOĞAN
Yeşilin ve mavinin en güzel tonlarına sahip Çarşamba Orman Park misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Samsun’un yeni turizm merkezi olan Çarşamba Orman Parkı; berrak sahili, yemyeşil çamlık alanı ve meşhur Çarşamba pidesinin tanıda bakacağınız mekanları ile görenleri kendine hayran bırakıyor.

Çarşamba Orman Parkında çalışmalarımızın tamamı bittiğinde; kır lokantası, yürüyüş yolları, amfi tiyatro alanı, çocuk oyun parkları, tıbbi ve aromatik bitki bahçeleri, kamp alanları, gençlerin ve sporseverlerin doğa sporları, plaj sporu turnuvaları, festivaller gibi birçok etkinliğe katılabilecekleri bir alan vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş olacak. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte plaj voleybolu, futbolu gibi birçok spor branşının turnuvaları da vatandaşlarımızla buluşuyor. Çarşamba’mıza böyle güzel ve önemli bir alanı kazandırdığımız için hem mutlu hem de gururluyuz” dedi.

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.