Dolar 32,3942
Euro 35,0195
Altın 2.325,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

SANAYİ SİTESİNDE KORKUNÇ ÇARPIŞMA!

Samsun’da 2 aracın çarpıştığı kaza güvenlik kamerasına yansırken, kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Yanmaya başlayan aracı ise esnaf yangın söndürme tüpü ile müdahale edip söndürdü

SANAYİ SİTESİNDE KORKUNÇ ÇARPIŞMA!
REKLAM ALANI
6 Mart 2023 18:32

Samsun‘un Tekkeköy ilçesi Şabanoğlu Mahallesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi Kutlukent Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emirhan Danış idaresindeki 55 ABC 16 Ford marka kapalı kasa kamyonet ile Atilla Çağdaş yönetimindeki 55 BH 345 plakalı Transporter minibüs çarpıştı.

SANAYİ SİTESİNDE KORKUNÇ ÇARPIŞMA!

ARAÇLAR, BAHÇE DUVARINI YIKTI
Çarpışmanın şiddetiyle savrulan her iki araçta bir iş yerinin bahçe duvarına çarpıp duvarı yıktı. Kazada araç sürücüleri Atilla Çağdaş ile Emirhan Danış yaralandı. Ağır yaralanan ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen Atilla Çağdaş özel bir hastaneye, Emirhan Danış ise Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

SANAYİ SİTESİNDE KORKUNÇ ÇARPIŞMA!

YANGINI ESNAF SÖNDÜRDÜ
Kaza sonrası yanmaya başlayan 55 ABC 16 plakalı araca esnaf tarafından yangın söndürme tüpü ile müdahale edilerek araç yanmaktan kurtarıldı.Kazaya yardıma koşan ve yanan araca yangın tüpü ile müdahale eden Tuncay Bulut, “Kaza sesini duyunca yardıma koştuk. Sürücülerden birinin durumu ağırdı. Ambulansa haber verdik. Araçtan duman çıkmaya başladı. Yangın tüpleriyle müdahale ettik, söndürdük. Üzücü bir kazaydı” dedi.

GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ
Kaza anı ve esnafın yangın söndürme tüpü ile müdahalesi ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SANAYİ SİTESİNDE KORKUNÇ ÇARPIŞMA! SANAYİ SİTESİNDE KORKUNÇ ÇARPIŞMA!
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.