Dolar 32,4980
Euro 34,9033
Altın 2.440,43
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C

SANAYİCİYE ‘ÖNEMLİ’ ÇAĞRI!

Başkan Mustafa Demir, “Biz sanayicilerimizi güçlendirirsek bu şehir ve ülke güçlenecek. Ülkemiz ancak üretimin ve sanayicinin omzunda yükselir. Yatırım noktasında imkanı olan yatırımdan kaçmasın” dedi

SANAYİCİYE ‘ÖNEMLİ’ ÇAĞRI!
REKLAM ALANI
4 Mart 2021 15:41

Atakum’da Batı Çevre Yolu’nu içine alan bir çalışma yapılacağını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Ankara Yolu’ndan Polis Okulu’nun oraya kadar üniversitenin üzerinden geçen viyadükte dahil o bölgeyi plan kapsamına alıyoruz. Bu sene plan çalışması bitiyor. Yatay mimariyle Batı Çevre Yolu’nu da yaptırdığımızda yeşillikler içinde bir şehri inşa edeceğiz. Doğru ulaşım ağlarıyla bezenmiş yemyeşil bir şehir planlıyoruz” dedi.

‘HER ŞEY SAMSUN’UMUZ İÇİN…’
Başkan mustafa Demir Samsun 55 Yenigün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Musa Gün ile makamında görüştü. Başkan Demir, ziyaret esnasında Gün’e, Samsun’ geleceğine dair planlamalarını ve yatırımlarını anlattı. Başkan Demir, “Her şey çok daha güzel, çok daha modern, çok daha yaşanabilir bir Samsun için. Bunun için gece gündüz demeden, tüm ekibimizle birlikte çalışıyor, mücadele ediyor, ter döküyoruz” diye konuştu.

MODERN SANAYİ SİTESİ
YENİ PEYSAJ ALANLARI
Sohbet esnasında Gülsan Sanayi’nin taşınmasıyla birlikte Samsun’un hem modern sanayi sitesine hem de yeni peyzaj alanına kavuşacağını da söyleyen Başkan Mustafa Demir, “Toybelen’i inşa ediyoruz. Gülsan Sanayi Sitesi 2022’de kente kazandırılacak modern sanayi sitesine taşınacak. Çok güzel bir proje hazırlanmış oldu. Türkiye’nin en iyi sanayi sitelerinden birisi olacak. Burası tamamlandığında göreceksiniz, dükkanların önünde sıkışık aralardan geçilemeyen bir sanayi sitesi değil, şık, modern, özellikle parklanmalarda son derece verimli, altyapısı mükemmel, derli toplu bir sanayi sitesine inşallah Samsun’a kazandırmış olacağız. Gülsan ise peyzaj alanı olarak kullanılacak. Doğu Park’a köprüyle geçişi olan Millet Bahçesi ile kentin kalbinde 650 dönümlük son derece fonksiyonel bir alana Samsun’u kavuşturmuş olacağız. Samsun hem modern sanayi sitesine hem yeni peyzaj alanına kavuşacak” ifadelerini kullandı.

ÜLKE, ÜRETİMLE YÜKSELİR
Sanayicilere, ‘Yatırım yapmaktan kaçınmayın’ diyerek seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, “Gece gündüz hemşehrilerimize hizmet etmek mecburiyetindeyiz. Ama biz bunu mecburiyetten yapmıyoruz. Gönüllü olarak yapıyoruz. Biz sanayicilerimizi güçlendirirsek bu şehir ve ülke güçlenecek. Ülkemiz ancak üretimin ve sanayicinin omzunda yükselir. Yatırım noktasında imkanı olan yatırımdan kaçmasın. Merkezdeki OSB’nin dışında Samsun’a yeni bir sanayi alanı açılmayacak. Çarşamba ve Terme’de sanayi alanları oluşturuyoruz. Havza’daki bin dönüm olan OSB’yi 10 bin dönüme çıkarıyoruz. 10 kat arttırıyoruz. Arkasından bir 10 bin dönümlük alanın daha sınırlarını belirliyoruz. 20 bin dönüme çıkarıyoruz. Üzerimize düşeni yapacağız. Bu bölge sanayisi, ticareti, kültürüyle müthiş bir şehre dönüşüyor” dedi.

YENİGÜN’E ÖVGÜ: Başkan Mustafa Demir, Genel Yayın Yönetmeni Musa Gün’ü makamında ağırladığı Samsun 55 Yenigün Gazetesi için, “Yayınlarınızı büyük ilgi, dikkat ve merak ile takip etmekteyim. Samsun’un bu tarz yerel yayın organlarına ihtiyacı var. Sizlerin nezdinde tüm mesai arkadaşlarınızı kutluyor, başarılarının daimi olmasını diliyorum” dedi

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.