Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

‘SANAYİDE HAMLE’ ZAMANI!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Sadece sanayicilerimize değil, aynı zamanda kentimizin gençlerine ve gelecek nesillere daha iyi bir yaşam sunmayı hedefliyoruz” dedi

‘SANAYİDE HAMLE’ ZAMANI!
REKLAM ALANI
27 Mayıs 2024 17:24

Samsun Yeni OSB’de yaptıkları altyapı çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Halit Doğan, “Samsun’umuzu daha ileriye taşımak için çıktığımız hizmet yolculuğumuzda üretimi ve istihdamı artırmak öncelikli hedefimiz. Yeni Organize Sanayi Bölgemizdeki çalışmalar, iş dünyamıza ve şehrimize büyük katkı sağlayacak. Yapılan çalışmalarla sadece sanayicilerimize değil, aynı zamanda kentimizin gençlerine ve gelecek nesillere daha iyi bir yaşam sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Samsun'un YENİ OSB'si

‘SAMSUN’U DAHA İLERİ TAŞIYACAK’
Sanayi bölgelerinin öneminden bahseden Doğan, “Sanayi bölgeleri, ekonomik kalkınmanın yanı sıra sosyal ve kültürel açıdan da şehrimize değer katmakta. Üretimde, istihdamda şehrimizi daha ileri taşıyacak çalışmalar ile Samsun’umuzun adından daha da çok söz ettiren bir şehir haline getireceğimize inanıyorum. Her zaman özellikle üstünde durmaya dikkat ediyorum, ‘bizler önceliği iş, önceliği aş’ olan insanlarız. Hayata geçirdiğimiz hizmetlerle de bunu ortaya koymaya çalışıyoruz. Samsun’umuzun evladı çalışmak için başka bir şehre gitmek zorunda kalmasın istiyor. Bu kapsamda Yeni Organize Sanayi Bölgemizi de çok değerli buluyorum. İnşallah Samsun’umuzda hayata geçireceğimiz çalışmalarımız ile şehrimizi her alanda daha ileri taşıyacağız” diye konuştu.

Samsun'un YENİ OSB'si

YENİ OSB’DE HUMMALI ÇALIŞMALAR
Çalışmalar kapsamında toplamda 8 bin 470 metre uzunluğundaki yolların, farklı genişliklerdeki (10 metre, 20 metre, 24 metre ve 50 metre) çalışmaları sürdürülüyor. Kazı- dolgu çalışmalarına da devam eden ekipler, 4 bin 500 metre uzunluğunda kazı çalışması gerçekleştirerek kazının yüzde 55’ini tamamladı. Ayrıca, bin 800 metre uzunluğundaki dolgu çalışmaları başlatıldı ve bu çalışmaların fiziki gerçekleşme oranı yüzde 25’e ulaştı. Yeni OSB’de yapılan çalışmalar ve yatırımlar ile birlikte şehrin sanayi ve ekonomik potansiyelinin arttırılması hedefleniyor.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.