Dolar 32,5061
Euro 34,7169
Altın 2.487,48
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

SARHOŞ REZALETİ!

Samsun’da gündüz vakti aldığı alkolün etkisiyle ayakta durmakta zorlanan bir kişi, çevreye zarar verdi

SARHOŞ REZALETİ!
REKLAM ALANI
20 Haziran 2022 16:30

Günün her saati alkol alan şahısların eksik olmadığı Anıt Park’ta “Redkit” lakabıyla tanınan alkollü bir şahıs yine çevreye rahatsızlık verdi.


YOLDAN GEÇENLERE SATAŞTI
İlk önce Onur Anıtı karşısında yolun ortasında durarak arabaların geçmesini engelleyen alkollü şahıs ardından da yoldan geçen vatandaşlara sataştı. Ardından yolda yatan köpeğin kuyruğunu ısıran şahıs, son olarak da reklam panosu ile kavga etti.


REKLAM PANOSUYLA KAVGA ETTİ
Reklam panosu ile tartıştıktan sonra tekme ve yumruk atan alkollü şahıs, sonra da herkesin şaşkın bakışları arasında reklam panosuna tuvaletini yaptı. Yarım saat kadar Samsun’un en işlek parkının çevresinde etrafa rahatsızlık veren şahıs, daha sonra kendisiyle konuşa konuşa bölgeden uzaklaştı.
Alkollü şahıs birkaç gün önce de jandarmanın kuruluş yıl dönümü töreninde çevreye rahatsızlık verince, polis tarafından bölgeden uzaklaştırılmıştı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.