Dolar 32,4961
Euro 34,5758
Altın 2.478,95
BİST 9.557,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 18°C

SASKİ’ den 56 milyonluk yatırım

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından ihalesi gerçekleştirilen Doğu-Batı Grubu içme suyu altyapı yatırımının startı verildi

SASKİ’ den 56 milyonluk yatırım
REKLAM ALANI
4 Ekim 2020 17:11

Samsun’un daha sağlıklı ve yaşanabilir bir kent olması için ulaşımdan altyapıya, spordan çevreye kadar her alanda farklı projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan da tüm ilçelerde yaşam kalitesini yükseltecek yatırımlara devam ediyor. Doğu- Batı Grubu olmak üzere; Yakakent, Alaçam, Bafra, Atakum, Tekkeköy, 19 Mayıs, Ayvacık, Salıpazarı ve Canik’te 9 ilçenin çeşitli mahallelerinde devam eden su sıkıntılarının kökten çözüleceği projeyi geçtiğimiz günlerde ihale eden SASKİ, 57 mahallede su sorununu çözecek.

HIZLI VE KALICI ÇÖZÜM
Büyükşehir Belediyesi olarak üst yapı ile yol, ulaşım, köprü, spor tesisleri, kültür sanat eserleri ve restorasyon projelerini hızla sürdürürken bir taraftan da 17 ilçenin altyapı sorunlarını gidermek adına yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “56 milyonluk dev yatırımla artık Samsun’da altyapı probleminin kalmadığı, özellikle su konusunun hiç konuşulmadığı bir ortamı tamamen temin etmek istiyoruz. Samsun’un merkezinden en ücra köşelerine kadar altyapı hizmetlerini ulaştırmak için tüm ekiplerimiz gayretle çalışıyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Doğu- Batı Grubu içme suyu inşaatının saha çalışmaları başlıyor. Hedefimiz 2021 yılının sonuna kadar bitirip vatandaşlarımızın her yıl çektiği su sorununa neşter vurarak ihtiyaçlarına hızlı ve kalıcı çözümler üretmek. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.