Dolar 32,5591
Euro 34,9937
Altın 2.426,11
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

SASKİ REZALETİ!

Samsun’un Bafra İlçesi İshaklı Mahallesi’ndeki ana cadde üzerindeki su borusu patladı, iş yerlerini su bastı. Yüzbinlerce lira zarara uğrayan esnaf SASKİ’ye isyan etti

SASKİ REZALETİ!
REKLAM ALANI
15 Şubat 2021 20:38

Samsun‘un Bafra İlçesi İshaklı Mahallesi Derman Sokak üzerinde faaliyette bulunan iş yerleri, su baskınına uğradı. Patlayan bir su borusu nedeniyle bir anda iş yerleri suyla dolan esnaf, SASKİ‘yi suçlayarak, “Yüzbinlerce lira zarar uğradık. Bunu kim karşılayacak?” dedi.

ONBİNLERCE LİRALIK TIBBİ CİHAZLAR
Cadde üzerinde faaliyette bulunan 1 eczane ve 1 medikal cihaz satış merkezi, patlayan boru nedeniyle tamamen suyla doldu. Özellikle medikal satış merkezinde onbinlerce liralık bir çok cihazın su altında kaldığı ve kullanılamaz hale geldiği belirtildi.

‘YETERLİ EKİPMAN YOK’ DEYİP
GERİ DÖNDÜLER!..
Patlayan boru nedeniyle defalarca SASKİ’yi aradıklarını ifade eden esnaf ise isyanını şöyle dile getirdi:

“Bir apartmana ait su borusu 1 gün önce patlıyor. Apartman sakinleri defalarca kez SASKİ’yi arıyor ancak yanıt alamıyor. Bugün iş saatinde iş yerlerimiz bir anda suyla dolunca neye uğradığımızı şaşırdık. Su baskınının patlayan borudan kaynaklandığını öğrendik ve müdahale etmek istedik ancak başarılı olamadık. Bir müddet sonra gelen SASKİ ekibi ise başta su tahliye aracı olmak üzere yeterli ekipmana sahip olmadığı için geri döndü. İnanılır gibi değil.”

‘ZARARIMIZI KİM KARŞILAYACAK?’
İş yerlerini su basan esnaf, özel bir şirkete ait vidanjörü kiralayarak suyun tahliye etmeyi başardı. Esnaf şimdi şu soruyu soruyor: Yüzbinlerce liralık zararımız var. Salgın döneminde zaten zor ayakta duruyorduk. Şimdi bu zararı kim karşılayacak?

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.