Dolar 32,5653
Euro 34,8998
Altın 2.439,65
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

SEFERBERLİK!

Samsun’da AK Parti İlçe Başkanlığı’nın başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor. Başkan Erbin, “3 bin 611 cadde ve sokakta, ilçemizin meydanlarındayız” dedi

SEFERBERLİK!
REKLAM ALANI
28 Kasım 2022 18:24

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı, teşkilat çalışmalarına devam ediyor. 44 binden fazla üyesinin tamamına ulaşmak adına ekipler halinde sokak sokak hane hane planlı bir şekilde çalışma gösteriyor.

SEFERBERLİK!

SİYASET GÖNÜLLÜLÜK İŞİDİR
Yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, “Siyaset gönüllüklük işidir. Biz bir davayız, teşkilatız. AK Partili olmak, bu ülkenin ve milletin asırlara sari medeniyet davasının bayraktarlığına talip olmak anlamındadır. Bu çalışmalarda görev yapan arkadaşlarımızın tamamı, bu büyük kervanın başarısı için bir nefer gibi çalışabilme erdemini göstermektedir” dedi.

SEFERBERLİK!

İLKADIM’IN MEYDANLARINDA, CADDELERİNDE
İlkadım’ın meydanlarında, pazarlarında, 3 bin 611 cadde ve sokağında AK Parti’nin olduğunu öne süren Erbin, şöyle devam etti:

“Sessiz devrimleri gerçekleştiren, en ileri, en kapsamlı, en etkili değişimleri yaşatan AK Parti’nin teşkilatlarına da bu yakışır. Bizim, yani AK Parti’nin tüm teşkilatlarında dayanışma, kardeşlik ve muhabbet ön planda tutulmuş ve birbirine kenetlenmiş kadrolardan oluşmaktadır. Kendini bir kenara bırakabilmişlerin teşkilatı olarak bize düşen milletimiz ile bağımızı daha güçlü hale getirmektir. Bizlerin omuzlarında bulunan yükün bilinci ile davamıza dört elle sarılıyoruz.

SEFERBERLİK!

‘HEDEFİMİZ BÜYÜK, YOLUMUZ UZUN’
Genel merkezimizin talimatları ve İl Başkanlığımızın koordinasyonunda İlkadım teşkilatı olarak #TeşkilatSokakta sloganı ile tüm sokaklara giriyor ve tüm hanelere gidiyoruz. 61 mahallemizin tamamında bulunan üyelerimizi, hatta seçmenleri ziyaret ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletiyor her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. AK Parti milletimizin gönlüne talip bir partidir. Bunu da biz teşkilat mensuplarının eli ile yapmaktadır. 2023’e doğru giderken Türkiye Yüzyılı diyerek, büyük bir müktesebatla, büyük bir kervanla, büyük bir mirasla, büyük bir vizyonla milletimizin karşısına çıkıyoruz. Hedeflerimiz büyük, yolumuz uzun.”

Fatma SINAN

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.