Dolar 32,5845
Euro 35,0501
Altın 2.458,97
BİST 9.824,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

SEL KABUSUNA SON!

Samsun’un Terme İlçesi’ni sel kabusundan kurtaracak ‘Terme Çayı Islah Projesi’nde çalışmalar hız kazandı. Belediye Başkanı Ali Kılıç, DSİ 7. Bölge Müdürü Köksal Buğra Çelik’le projeyi masaya yatırdı

SEL KABUSUNA SON!
REKLAM ALANI
22 Ocak 2023 18:25

Samsun‘da, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Terme Çayı Islah Projesi’nin hız kazandığını müjdeledi. Kılıç, “Şehir merkezinde çayın genişliğini 40 metreden 80 metreye çıkaracak projede son aşamaya gelindi” dedi.

SEL KABUSUNA SON!

SEL KORKUSU TARİHE KARIŞACAK
DSİ 7’inci Bölge Müdürü Köksal Buğra Çelik ve teknik heyetini Terme’de ağırlayan Başkan Ali Kılıç, şu bilgileri verdi:

“İlçemizi sel kabusundan kurtaracak Terme Çayı Islah Projesi’nin etüt ve haritalama çalışmaları daha önce tamamlanmıştı. DSİ Bölge Müdürümüz Köksal Buğra Çelik’le istişarede bulunarak, projeyi hızlandırmak için çaba gösteriyoruz. Şehir merkezimizde Terme Çayı’nın genişliğini 50 metreden 80 metreye çıkartarak çift taraflı kazık sistemli duvarlar yapılacak. Terme Belediyesi olarak, tüm çalışmalarımızı bu plana göre tamamladık. Daha önce etüt ve haritalama çalışmaları tamamlandı. Statik proje çalışmaları devam ediyor. Projenin yapım çalışmalarına en kısa süre içinde başlanacak. İlçemizde her yağmurda yaşanan sel korkusu artık tarih olacak.”

SEL KABUSUNA SON!

Başkan Ali Kılıç ayrıca, “Günübirlik değil 50 yıl sonrasını planlayarak projelerimizi geliştiriyoruz. İlçenin kronikleşmiş sorunlarına neşter vurmak için çalışıyoruz. Göz boyayacak, günü kurtaracak projelerle değil, geleceğimizi kurtaracak projelere enerjimizi harcıyoruz. Islah projesi ile ilçemizin sel sorununu çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

SEL KABUSUNA SON! SEL KABUSUNA SON!

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.