Dolar 32,5217
Euro 34,9267
Altın 2.455,59
BİST 9.888,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘SEN PKK İLE PAZARLIK YAPARKEN…’

CHP Samsun Milletvekili Opr. Dr. Murat Çan, Bakan Mehmet Muş’u canlı yayında terörü tartışmaya çağırdı ve, “Sen PKK ile pazarlık yaparken ben Suriye’de operasyondaydım” dedi

‘SEN PKK İLE  PAZARLIK YAPARKEN…’
REKLAM ALANI
23 Mayıs 2023 20:01

CHP Samsun Milletvekili Opr. Dr. Murat Çan, Samsun’dan milletvekili seçilen Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş’u canlı yayında terörü tartışmaya çağırdı. “Şimdi Samsun’da Erdoğan’la aynı montaj kasetlerini anlatan Bakan gelsin, kimlerin terör örgütüyle pazarlık yaptığını canlı yayında yüz yüze konuşalım” diyen Opr. Dr. Murat Çan, ayrıca, “Sen PKK ile pazarlık yaparken ben Suriye’de operasyondaydım” ifadesini kullandı.

PKK

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MONTAJI KABUL ETTİ
Dr. Murat Çan, Mehmet Muş’u eleştirdiği açıklamasında ayrıca şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting alanlarında izlettiği videonun montaj olduğunu kabul etti. Üstelik bunu devletin TRT’sinde canlı yayında açıkladı. Sayın Bakan da Samsun’da aynı lafları ediyor, aynı montajlı kasetleri anlatıyordu. Kasetlerin montaj olduğunu bizzat Erdoğan kabul ettiğine göre, artık gerçekleri konuşmanın zamanı geldi. Sayın Bakan da gelsin istediği kanalda, canlı yayında terörle kimin pazarlık yaptığını yüz yüze konuşalım, hodri meydan.

MEHMET MUŞ’UN SAMSUN’DAN ADAY GÖSTERİLMESİ
Sayın bakan Samsun’a milletvekili adayı olarak tayin edildi, gelip oteline yerleşti, devlet imkanlarını kullandı, müzeyi kapatıp kaset çekimleri yaptı, gittiği her yerde montaj kasetlerle bizi terörist olarak göstermeye çalıştı. Dışarıdan gelip Samsun’un yüzlerce yıllık komşuluk hukukuna zarar verdi. Samsun halkı kederini de sevincini de bugüne kadar birlikte yaşadı. Ben de bu topraklarda doğup büyümüş, aynı kederi ve sevinci yaşamış,bu topraklara hizmet eden bir Türk hekimiyim.”

‘YARALI MEHMETÇİKLERİ KURTARMAYA ÇALIŞIRKEN…’
Bugüne kadar vatan görevimi hiç dile getirmedim. Fakat sayın bakanın bizi terörist gibi göstermeye çalışması karşısında Samsun’un gerçekleri bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum. Sen ve montajcı arkadaşların PKK ile Dolmabahçe’de pazarlık yaparken ben Suriye cephesinde operasyondaydım. Şanlı Türk Ordusu’nda görev kayıtlarım mevcut,gidip bakabilirsin. Ben Nusaybin’dekurşun yağmuru altında yaralı Mehmetçiklerimizi kurtarmaya çalışırken, sen Habur’da teröristlerin ayağına mahkeme götürüp, onları serbest bıraktın. Onları otobüs tepesinde ‘kahramanlar’ gibişehir şehir gezdirip kutlama yaptırdın. Şimdi aynı otobüse binmiş, Samsun köylerinde düşmanlık tohumları ekiyorsun. Buna asla müsaade etmeyeceğiz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.