Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
BİST 9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Servet Yörük Paşa, ablasını kaybetti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, 44’üncü Jandarma Genel Komutanı Emekli Orgeneral Servet Yörük’ün vefat eden ablasınıncenaze törenine katıldı

Servet Yörük Paşa, ablasını kaybetti
REKLAM ALANI
21 Ocak 2019 15:29

Başkan Zihni Şahin Acıyı paylaştı
Samsunlu 44’üncü Jandarma Genel Komutanı Emekli Orgeneral Servet Yörük’ün ablası Seniha Gültekin, hayatını kaybetti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, cenaze törenine katılarak Servet Yörük’ün acısını paylaştı.


ÜST DÜZEY KOMUTANLIKLARDA BULUNDU
2010 yılında orgeneralliğe terfi ettikten sonra sırasıyla 2’nci Ordu Komutanı, Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanı ve Jandarma Genel Komutanı olarak atanan ve 2014 yılında emekliye ayrılan Samsunlu Servet Yörük Paşa’nın ablası, Mehmetçik Vakfı Samsun Şubesi Şehit Aileleri ve Gazi/Engelli işlemleri Uzmanı Özgür Gültekin’in annesi Seniha Gültekin dün hayatını kaybetti.


BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLEDİ
Seniha Gültekin, Canik İlçesi Teknepınar Mahallesi’ndeki Teknepınar Cami’nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile birlikte katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Servet Yörük ile Özgür Gültekin’in acısını paylaştı ve diğer aile fertlerine ‘başsağlığı ve sabır’ dileklerini iletti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.