Dolar 32,3765
Euro 34,7849
Altın 2.432,74
BİST 9.962,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Serviste 4 yaşındaki öğrenciyi unutan şoför ve hostese gözaltı

Samsun’da anaokulu servisinde 4 yaşındaki çocuğu unutan servis şoförü ve hostes, polis tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Serviste 4 yaşındaki öğrenciyi unutan şoför ve hostese gözaltı
REKLAM ALANI
23 Ocak 2019 13:09

Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde 16 Ocak’ta meydana geldi. İddiaya göre, ana okulu öğrencisi 4 yaşındaki Rüzgar D., okul servisinde unutuldu. Yaklaşık 2 saat serviste kilitli kalıp 3 saat de servisle başka öğrencilerin servisi sırasında şehri dolaşan çocuk okula götürülmedi ve daha sonra da servis şoförü ve hostes tarafından fark edildi.

Servis şoförü Serbülent A.(56) ve hostes Melek K.(49) akşam çocuğu annesi Gülnur D.’ye (37) teslim ettiklerinde kendisinden özür dileyip çocuğunu serviste kilitli unuttuklarını, altına ıslatıp üşüdüğünü söyledi. Anne Gülnur D., servis şoförü, hostes ve öğretmen Yasemin Ö. hakkında polise şikayette bulundu.

Olayla ilgili annesinin şikayetçi olduğu şüpheliler, Denizevleri Polis Merkezi ekiplerince gözaltına alınıp ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı. Olayın dün haber konusu olması üzerine savcılık servis şoförü ve hostesin gözaltına alınması talimatı verdi. Serbülent A. ve Melek K., Denizevleri Polis Merkezi ekipleri tarafından yeniden gözaltına alındı. Polisteki sorguları tamamlanan şoför ve hostes “taksirle yaralama (okulun servisinde çocuk unutma)” suçundan Samsun Adliyesine sevk edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.