Dolar 32,4686
Euro 34,7867
Altın 2.439,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

ses kayıtları ortaya çıktı

19 gündür kayıp olan Ecrin Kurnaz’dan son dakika haberleri Müge Anlı canlı yayınında ortaya çıkıyor.

ses kayıtları ortaya çıktı
REKLAM ALANI
24 Mayıs 2019 17:12

Ecrin’in babaannesi Hacer Kurnaz, savcılığa ifade veriyor. Hem üvey amca Özkan’ın hem de babaanne Hacer’in kıyafetleri de incelenmek üzere labarotuvara gönderildi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün ilk kez Ecrin’in annesi Sevcan’ın eski kayınvalidesi Fatma Kurnaz yayına katıldı. Olay aile hakkındaki iddialar akıl alır cinsten değil; Ecrin hakkındaki son dakika haberinin detayları burada…

Ecrin bebeğin üvey babaannesi Hacer Kurnaz, soruşturma çerçevesinde kan örneği verdi. Hacer Kurnaz, dün verdiği röportajda mutfak camının önünde Özkan ile Ecrin’i gördüğünü itiraf etmişti; Hacer Kurnaz bugünkü röportajında bu söylediklerini inkar ederek hatırlamadığını beyan etti.

Bugünkü yayında üvey amca Özkan Kurnaz’ın ahırda Ecrin’in fotoğrafını çektiği ortaya çıktı. 19 gündür kayıp olan Ecrin Kurnaz’ın ahırda çekilmiş fotoğrafı stüdyodakileri gerdi. Müge Anlı, ağzında sigara ile fotoğrafı olan Ecrin’in fotoğrafını Özkan’ın çektiğini öğrenince çok sinirlendi, Özkan ise şaka maksatlı fotoğrafı çektiğini ifade etti.

Olayların ortasındaki Özkan Kurnaz; bugünkü canlı yayında da “Müge Hanım sizden bir şey rica ediyorum; annem de doğruları anlatsın Sevcan da doğruları anlatsın.” ifadelerini kullandı.

Özkan Kurnaz, abisi Deniz Kurnaz hakkında yeni bir iddia ortaya attı. Müge Hanım size ses kaydı dinleteceğim, diyen Özkan; “Benim aldığım bilgilere göre bunların evlerine silahlı adamlar gelmiş, Deniz’in sadece bir kişiye değil 2-3 farklı kişiye 30 bin-40 bin TL borcu varmış.” diyerek herkesi şok etti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının muhabiri Gökhan Bey’in edindiği bilgiye göre Deniz Kurnaz daha önce silah kaçakçılığı operasyonundan gözaltına da alınmış.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.