Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Seyir halindeki aracın içerisinde çatışma!

Elazığ’da seyir halindeki bir otomobilin sürücüsünün boğazına bıçak dayanması ile 4 arkadaş arasında…

Seyir halindeki aracın içerisinde çatışma!
REKLAM ALANI
30 Ağustos 2015 21:58 | Son Güncellenme: 27 Ekim 2018 12:40

 

Elazığ’da Ömer Faruk G. idaresindeki otomobil içerisinde Nihat D., kardeşi Ferhat D. ve T.O. ile seyir halinde iken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücünün boğazına arkadaşlarından biri bıçak dayadı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, otomobil kaldırıma çıkarak durdu. Bu sırada araçta bulunan 2 kişi silahlarını çekerek ateş etmeye başladı. Olayda, Nihat ile Ferhat D. kardeşler ayak ve vücutlarına isabet eden kurşunlarla, Ömer Faruk G. ise bıçakla ve darp edilerek yaralandı.

POLİSİN OLAY YERİNDE OLMASI CAN KAYBINI ÖNLEDİ

Olay yerinin 20 metre aşağısında başka bir olaya müdahale eden polis, yaşanan silahlı kavgayı görmesi üzerine harekete geçti. Polisin müdahalesi ile elinde silahla araçtan inen şahıslar silahlarını yere attı. Polis ekiplerinin çağırdığı ambulanslarla 3 yaralı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken olaydan yara almadan kurtulan T.O. gözaltına alındı.

Polisin yaptığı inceleme de olay yerinde 1’i kurusıkıdan çevirme 2 adet ruhsatsız tabanca bulundu. İnceleme sürerken yaralılarından birinin annesi ve kardeşi panikle olay yerine geldi. Polisler, yaralıların durumunun iyi olduğunu ve hastaneye gittiğini söyleyerek aileyi sakinleştirdi.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.