Dolar 32,3424
Euro 35,0948
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Şöförlerin korkulu rüyası ‘Ölüm Kavşagı’

Bafra İlçesinde Fatih Mahallesi mevkisinde bulunan Çatal Kaldırımı, resmen şoförlerin korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

Şöförlerin korkulu rüyası ‘Ölüm Kavşagı’
REKLAM ALANI
13 Nisan 2016 11:51

Bafra’da ölüm kavşağı diye bilinen Fatih Mahallesi mevkisinde bulunan Çatal kaldırım’da sürücüler kaza yapmaya devam ediyor. Akşam saatlerinde,aynı yerde, aynı şekilde bir korkunç kaza daha yaşandı…Saatler 20:30 gösterdiğinde Alaçam Caddesi üzerinden gelen araç sürücüsü bu mevkide Refüjü fark edemeyip beton zemine çarparak aracı tamamen hurdaya döndü…Kaza sesine gelen çevredeki esnaflar araç sürücüsüne kendi imkanlarıyla yardım etti.

2. KAZA BİR SAAT BİLE OLMADAN MEYDANA GELDİ

1 saat bile olmadı.,Aynı yerde ikinci kazanın yaşanması insanları korkutmaya ve germeye devam ediyor.21.30 Sularında Panelvan araç yolun ve hızının azizliğine uğradı. Panelvan araç Refüjü biranda fark edemeyip çarptı , çarpmanın etkisi ile araçta maddi hasar meydana geldi VATANDAŞ YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİ!!! Burada bu tür kazalar hep oluyor, hiçbir yetkili bu konu hakkında Düzgün bir Önlem almıyor ,İlla ki burada bir vatandaşımız hayatını kaybedecek o zaman yetkililer buraya el atacak.Lütfen sayın yetkililerimiz yeter artık.” Diyerek yetkilileri göreve davet etti.

 

kaza2

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.