Dolar 32,4390
Euro 34,7386
Altın 2.446,03
BİST 9.909,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

ŞOK GELİŞMELER!

Yılport Samsunspor’da Bandırmaspor mağlubiyeti sonrası yönetim bir çok konuda radikal kararlar aldı

ŞOK GELİŞMELER!
REKLAM ALANI
31 Ekim 2021 20:18

Yılport Samsunspor’da Bandırmaspor karşısında alınan mağlubiyet sonrası Mustafa Aztopal’ın istifasının kabul edilmesinin ardından, Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu toplandı ve bir çok konuda radikal kararlar aldı.

SCOUT EKİBİNİN DE GÖREVİNE SON
Kulüpten yapılan açıklamada, şöyle denildi:

“Bugün gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantısından alınan kararlar aşağıda belirtilmiştir. A takımı oyuncularımızdan Mehmet Akyüz ve Gökhan Karadeniz süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır. Yeniden yapılanma çerçevesinde aktif görev alan scout ekibinin görevine bugün itibariyle son verilecektir. Camiamızın beklentisi olan başarıyı elde etmek ve hedeflerimize ulaşabilmek adına yapılacak tüm çalışmalar için Teknik Direktörümüz Fuat Çapa’ya tam yetki verilmiştir. Alınan kararların camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.