Dolar 32,3791
Euro 34,7797
Altın 2.396,11
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

SOKAK ORTASINDA ÇOCUK KAÇIRMAYA TEŞEBBÜS

Samsun Baruthane Mahallesi’nde okuldan dönen bir kız çocuğu güpe gündüz kimliği belirsiz bir kişi tarafından kaçırılmak istendi.

SOKAK ORTASINDA ÇOCUK KAÇIRMAYA TEŞEBBÜS
REKLAM ALANI
23 Ocak 2019 11:51 | Son Güncellenme: 23 Ocak 2019 16:31

Samsun’un İlkadım İlçesi Baruthane Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bugün öğle saatlerinde otobüsle okuldan dönen bir kız çocuğu takip edildiği bir kişi tarafından oturduğu Dikmen Vadisi Sitesi girişinde kaçırılmak istendi.

Site girişinde kız çocuğunu kolundan tutup dışarı çekerek götürmeye çalışıyor. Ne olduğunu anlamaya çalışan kız çocuğu olayın farkına varır varmaz hemen tepki gösteriyor ve kendisini kaçırmaya çalışan kişinin elinden kaçıyor ve site bahçesine girerek evine kaçmaya başlıyor. Kız çocuğunun peşinden sitenin bahçesine giden şahıs, bir kaç saniye kızı takip ettikten sonra kaçarak olay yerinden uzaklaşıyor.

Kız çocuğunun eve gidip ailesine olayı anlatması sonucu polis ekiplerine haber veriliyor.

E.Ş. isimli kız çocuğu olayı ailesine anlatınca polise yapılan şikayet sonucu M.K. yakalanarak gözaltına alındı. Gazi Polis Merkezine teslim edilen M.K.’nin zihinsel engelli olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.