Dolar 32,3452
Euro 34,9039
Altın 2.396,93
BİST 10.185,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Son dakika.. Samsunlu futbolcu ÖLÜ BULUNDU!

Samsun Süper Amatör Lig takımlarından Evcispor’un genç oyuncusu Kubilay Akkaya, Antalya’da gece eğlendiği teknede sabah ölü bulundu

Son dakika..  Samsunlu futbolcu  ÖLÜ BULUNDU!
REKLAM ALANI
25 Ekim 2020 14:14

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde iskeleye bağlı teknede arkadaşlarıyla eğlenen Kubilay Akkaya (22), sabah denizde ölü bulundu.

UYKUYA DALDI, SUYA DÜŞTÜ
Samsun Amatör Kulüpleri’nden Evcispor’un oyuncusu olan Samsun Çarşamba doğumlu Kubilay Akkaya, gece T.A., Ç.Ç. ve M.D. isimli arkadaşlarıyla otelin sahilinde iskeleye bağlı ‘Caroline 1’ isimli teknede eğlenmeye başladı. İddiaya göre, alkolün etkisiyle bir süre sonra uykuya dalan gruptan Kubilay Akkaya, saat 06.30 sıralarında denize düştü.

Arkadaşlarının sudan çıkardığı Kubilay Akkaya’ya yakındaki bir otelden çağırılan sağlık çalışanı ilk müdahaleyi yaptı ancak ihbar üzerine bölgeye gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Kubilay Akkaya’nın yaşamını yitirdiğini belirledi.
Savcının incelemesinin ardından Kubilay Akkaya’nın cenazesi otopsi için ambulansla önce Kemer Devlet Hastanesi’ne oradan da Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

EVCİSPOR’DAN AÇIKLAMA
Kubilay Akkaya’nın ölümü, yakınlarının ve sevenlerinin yanısıra Samsun amatör futbol camiasını da yasa boğdu. Evcispor Kulübü, “Kulübümüz Formasıyla Şampiyonluk yaşamış Terinin son damlasına kadar mücadele etmiş Hali hazırda kulübümüzün lisanlı oyuncusu olan KUBİLAY AKKAYA ‘ nın Vefat haberini büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Kardeşimize Cenab-I ALLAH’tan rahmet Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekanın Cennet Olsun Güzel Kardeşimiz” mesajı yayımladı.

CENAZE TÖRENİ YARIN
Öte yandan genç futbolcunun naaşının Samsun’a getirileceği, cenazesinin yarın Çarşamba’nın Yeşilırmak Mahallesi’ndeki evinin önünde kılınacak cenaze namazından sonra Sefalı Aile Kabristanlığı’na defin edileceği öğrenildi.

Haber/Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.