Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘SU AKAR YOLUNU BULUR!..’

Samsunspor’un efsane başkanı İsmail Uyanık, bir taraftarın ‘vebal’ hatırlatması üzerine, “Vebalimden şikayetçi değilim. Su akar yolunu bulur” dedi

‘SU AKAR YOLUNU BULUR!..’
REKLAM ALANI
17 Şubat 2022 20:07

Yılport Samsunspor‘dun bundan 4 yıl önce gerçekleştirilen ‘şirketleşme süreci’nin başındaki isim, kulübün efsane başkanı İsmail Uyanık, çok önemli açıklamalarda bulundu. Uyanık, “”Vebalimden şikayetçi değilim. Su akar yolunu bulur” dedi.

TARAFTARDAN UYANIK’A: DÜZELTİN LÜTFEN
Bir Samsunspor taraftarı, twitter hesabından, camianın Başkan Yüksel Yıldırım’la buluşmasına vesilen olan, ardından Yüksel Yıldırım ile fikir ayrılıkları yaşanınca kulüpteki tüm görevlerinden ayrılan efsane başkan İsmail Uyanık‘a, “Bu camia şirketleşme yetkisini siz varsınız diye verdi. Siz bir şekilde ayrıldınız, herkes bu yetkiden dolayı pişman. Bu işin vebali sizin boynunuzda, bu işi nasıl düzeltecekseniz düzeltin lütfen” mesajında verdi.

‘ROLÜMDEN VE VEBALİMDEN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM’
İsmail Uyanık da taraftarın mesajına, “Şirketleşmek o günkü koşullarda çok doğru bir karardı. Oynadığım rolden ve üstlendiğim vebalden şikayetçi değilim. Endüstriyel futbolda Kanarya Sevenler Derneği statüsündeki tüm kulüplerin nasıl çıkmazda olduğunu hepimiz biliyoruz. Yönetimden şikayetçi olmanız bu gerçeği değiştirmez. İnşallah camiamız mutlu olur, herkes kendi özeleştirisini yapar ve tek yumruk oluruz. Olmazsa da biçare değiliz. Su akar yolunu bulur” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.