Dolar 32,5564
Euro 34,8514
Altın 2.437,32
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

SUİKAST!

Silahlı saldırıda öldürülen Suriye uyruklu Mehmet Hasan’ın (29) Samsun’daki cezaevinden 20- 30 Aralık tarihleri arasında izinli olarak çıktığı ve dönmediği için firari duruma düştüğü belirtildi

SUİKAST!
REKLAM ALANI
6 Ocak 2022 17:35

Mardin‘in Nusaybin İlçesi’nde, silahlı saldırıya uğrayan Suriye uyruklu Mehmet Hasan (29), ağır yaralı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

SOKAKTA SİLAHLI SALDIRI
Önceki gün saat 20.30 sıralarında, Selahattin Eyyubi Mahallesi Sülün Sokak’ta meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğrayan Suriyeli Mehmet Hasan, ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

HASTANEDE KURTARILAMADI
Sağlık ekibi, ilk müdahalenin ardından Hasan’ı ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi‘ne kaldırdı. Hasan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Mehmet Hasan’ın cansız bedeni, otopsi için hastanenin morguna konuldu.

Polis, şüpheli ya da şüphelileri belirleyip, yakalamak için bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Mehmet Hasan’ın (29) Samsun‘daki cezaevinden 20- 30 Aralık tarihleri arasında izinli olarak çıktığı ve dönmediği için firari duruma düştüğü belirtildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.