Dolar 32,3882
Euro 35,1467
Altın 2.326,10
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

SÜLEYMAN SOYLU’YA TEŞEKKÜR!

Samsun’da ‘Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti’ hizmetlerini sürdürürken Vali Zülkif Dağlı, “Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti Projesini hayata geçiren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya teşekkürlerimi sunarım” dedi

SÜLEYMAN SOYLU’YA TEŞEKKÜR!
REKLAM ALANI
25 Ocak 2021 16:23

Atakum İlçe Nüfus Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, incelemelerde bulunan Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Muhsin Demir ve Atakum İlçe Nüfus Müdürü Saliha Akman’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

VALİ’DEN ATAKUM’A ZİYARET
Ziyaret sonrası, hizmet kalitesi ve vatandaşların memnuniyetini arttırmak amacıyla Türkiye genelindeki nüfus müdürlüklerinde yenileme çalışmaları yapıldığını ve bu çalışmalar kapsamında vatandaşların daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak üzere ‘Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti’ oluşturulduğunu ifade eden Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, bu konsepte göre yeniden tasarlanan Atakum İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde hem vatandaşlara hem de personele daha modern, nezih ve ferah bir ortam sunulmasından memnuniyet duyduğunu vurguladı. Dağlı, amaçlarının teknolojinin son imkanlarını da kullanarak vatandaşlara hızlı ve kaliteli bir hizmet vermek olduğunu söyledi.

BAKAN SOYLU’YA TEŞEKKÜR
Konsept Nüfus Müdürlüğü uygulaması ile çağdaş, konforlu ve kurumsal kimliğin ön planda tutulduğu yeni çalışma alanları tasarlandığını dile getiren Vali Dağlı, “Konsept Nüfus Müdürlüğü tasarlanırken vatandaşlarımızın doğru ve yönlendirici bilgiye ulaşabilecekleri bir danışma alanı, çalışma alanının içerisinde konumlandırılan bekleme alanları ve bölmeler ile birbirinden ayrılmış, ergonomik ve estetik başvuru masaları kullanılmıştır. Bu kapsamda, ilimizde Atakum’un yanı sıra İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, İlkadım ve 19 Mayıs İlçe Nüfus Müdürlüklerimizin de Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsept çalışmaları tamamlandı, Çarşamba, Havza ve Terme İlçe Nüfus Müdürlüklerinin ise planlaması yapıldı. Yeni hizmet yerlerinin tamamlanmasıyla birlikte Alaçam, Canik ve Vezirköprü ilçelerimizde de aynı konsepti planlıyoruz. Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti Projesini hayata geçiren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Samsun’da genelinde 2 Nisan 2018 tarihinden bugüne kadar 90 bin 969 adet pasaport, 173 bin 431 adet sürücü belgesi ve 1 milyon 5 bin 524 adet TC Kimlik Kartı düzenlendi, 1 milyon 348 bin 542 olan Samsun nüfusunun yüzde 75’inin kimlik kartı yenilemesi yapıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.