Süper Kupa heyecanı SAMSUNSPOR ‘FENER’E BİLENİYOR!
Samsunspor, 2025-2026 Süper Kupa yarı finalinde Fenerbahçe ile oynayacağı maçı hazırlıklarına başladı
Samsunspor, 6 günlük iznin ardından Nuri Asan Tesisleri’nde 6 Ocak Salı günü Adana Stadyumu’nda Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa yarı final maçı hazırlıklarına başladı.
ÇİFT KALE MAÇ
Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde yapılan antrenman fitness salonunda gerçekleştirilen rejenerasyon çalışmalarıyla başladı. Ardından sahada taktiksel antrenman yapıldı. İdman rondo çalışması, dar alanda oyun ve yarı sahada oynanan çift kale maçla devam etti. Antrenman daha sonra şut çalışmalarıyla sona erdi.
FİNAL İÇİN MÜCADELE
Kırmızı-Beyazlılar, tek maç eleme usulüne göre oynanacak Fenerbahçe mücadelesini kazanması halinde, Galatasaray – Trabzonspor eşleşmesinin galibiyle 10 Ocak 2026 Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaşacak.
Samsunspor ayrıca, 2026 yılı ocak ayında ligde Gençlerbirliği ve Kocaelispor ile, Ziraat Türkiye Kupası’nda da Aliağa FK karşı karşıya gelecek.



