Dolar 32,3779
Euro 34,7436
Altın 2.430,50
BİST 10.019,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

‘SÜPER LİG’ İDDİASI!

Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, bu yıl Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek takımlarının ligde kalıcı olması için çaba göstereceklerini ifade ettiler

‘SÜPER LİG’ İDDİASI!
REKLAM ALANI
10 Temmuz 2023 16:24

Kısa süre önce kongre yapan Samsunspor Kulübü Derneği, Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu’na istinaden Samsunspor Kulübü olarak çalışmalarına devam ediyor. Göreve yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri de Nuri Asan Tesisleri’nde basın açıklaması yaparak, basketbol ve diğer branşlar hakkındaki gelecek sezon hedeflerini kamuoyu ile paylaştı.

SÜPER LİG
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile birlikte Türkiye’de hem basketbol hem futbol branşında Süper Lig düzeyinde takımı bulunan 4 kulüpten biri olduklarına dikkat çeken Samsunspor Kulübü Başkanvekili Arzu Uslu, “Futbol ve basketbol takımımız bu yıl Süper Lig’de mücadele edecek. Kulüp olarak basketbolun yanı sıra masa tenisi, boks ve judoda profesyonel olarak mücadele ediyoruz. Kulüp olarak bu yıl her zamankinden daha fazla maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var. Basketbol takımımızın Süper Lig’de kalıcı olması için bütçemiz çerçevesinde bir takım kuracağız. Ana sponsorluk, forma sponsorluğu ve reklam gibi konularda basketbol ve Samsun sevdalılarının desteklerini ihtiyacımız var. Bu yıl basketbol takımına 5 yabancı sporcu transferi yapacağız. Güçlü ve karakterli bir takım kurmak istiyoruz. Akademimizde de 20 branşta sporcu yetiştirmek için çalışmalara başladık. Yarından itibaren voleybol branşında sporcu yetiştireceğiz” dedi.

SÜPER LİG
Basın toplantısına ayrıca yönetim kurulu üyeleri Ali Asal, Abdullah Engiz, Yaşar Çelik, Murat Alanyurt, Zafer Erdoğan, Serkan Kaya, Fazlıhan Carus ve Zahit Çetin’in yanı sıra Samsunspor Basketbol Kulübü’nün Genel Menajeri Emre Ekim de katılarak, kendi alanları hakkında açıklamalarda bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.