Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

SÜRÜYOR!..

Samsunspor Tesisleri’nin girişinde yer alan mağazanın hemen önüne kondurulan 3 büyük reklam tabelası, tepkilere rağmen kaldırılmıyor

SÜRÜYOR!..
REKLAM ALANI
24 Mayıs 2021 14:20

Samsunspor Nuri Asan Tesisleri girişinde yer alan ve kulübün lisanslı ürünlerinin satışının yapıldığı Store 55 mağazasının hemen önüne 3 adet dev reklam panosu yerleştirildi. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ulaşım şirketi SAMULAŞ’ın sorumluluğundaki alanda konuşlandırılan tabelalar, taraftarların şiddetli tepkisine rağmen kaldırılmadı.

Samsunspor Kulübü’nün önemli gelir kaynaklarından olan Stroe 55 mağazasının önünü kapatan ve Samsun-Ordu karayolundan geçenler ile Piazza AVM’yi ziyaret edenlerin görüş açısını kapatan tabelalar, taraftarları adeta çıldırttı. Özellikle twitter üzerinden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i etiketleyerek ‘Yazık değil mi? Sahipsiz şehrin, sahipsiz takımı mıyız?’ diye soran taraftarlar, tabelaların bir an önce kaldırılmasını istedi.

Sadece Kırmızı-Beyaz renklere gönül verenlerin değil görenlerin de tepki gösterdiği tabelaların halen kaldırılmadığı görülüyor.

İŞTE TARAFTAR TEPKİLERİ
‘-Yapmıyorsanız bari yapılanların önünü kesmeyin.
Koskoca tramvay yolunda sadece Store 55’in önü mü boş kaldı?
Store 55’in önünde reklam tabelası istemiyorum. Amacınız ne ? Geçen hafta maçtaydınız bu mu destek. Yapmacık destekler uzak dursun…
Taraftar olarak isyanımız sadece Store55’in önünün tabelayla kapatılması değil, bizler bugüne kadar dönen dümenlerin, yapılan yanlışların farkındayız, tabela olayı sadece bu olayların son raddesidir.
Store 55’in önünde reklam tabelası istemiyorum.
Şu görüntüye bakın, yazık değil mi?
Reklâm panosu koyacak her yer bitti, bi Samsunspor Store’un önü mü kaldı?..”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.