Dolar 32,5093
Euro 34,9403
Altın 2.433,27
BİST 9.781,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

‘TAKSİ’ İHALELERİ!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Atakum, İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde ‘Ticari Taksi Plakası ve Ticari Taksi Durak Yeri’ ihalelerini gerçekleştiriyor

‘TAKSİ’ İHALELERİ!
REKLAM ALANI
7 Aralık 2021 17:09

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 3 merkez ilçesinde ‘Ticari Taksi Plakası‘ ile ‘Ticari Taksi Durak Yeri’ ihalelerini gerçekleştirecek. Yapılan açıklamada, Atakum, İlkadım, Canik ve Tekkeköy ilçelerindeki ihaleler için ‘Teknik Şartname‘ ve bilgilerin Ulaşım Dairesi’nden temin edilebileceği duyuruldu.

BALAÇ VE İSTİKLAL TAKSİ DURAKLARI
Büyükşehir Belediyesi, 4 ilçede gerçekleştireceği ‘Ticari Taksi Plakası ve Ticari Taksi Durak Yeri’ ihaleleriyle ilgili bir açıkllamada bulundu. Atakum’a 4 adet ‘Ticari Taksi’ ve 4 adet ‘Ticari Taksi Durak Yeri
‘ ihalesiyle ilgili yapılan açıklamada, “Atakum 1051. Sokak Bahçeşehir Koleji Güneyindeki Park alanı Önünde bulunan Balaç Taksi Durağı’nda 2 Adet Ticari Taksi Plakası ve 2 Adet Ticari Taksi Durak Yeri birlikte ihaleye çıkmıştır.
Yine Atakum İlçemizde İstiklal Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı – Abdullah Gül Bulvarı kesişiminde bulunan İstikal Taksi Durağı’nda 2 Adet Ticari Taksi Plakası ve 2 Adet Ticari Taksi Durak Yeri” birlikte ihaleye çıkmıştır” bilgisi verildi.

İLKADIM’DA KALKANCA DURAĞI
Açıklamada, İlkadım İlçesi’ndeki ihale ile ilgili olarak da, “Kalkanca Mahallesi Hendek Caddesi-Tosya Sokak kesişiminde bulunan Kalkanca Taksi Durağı’nda 2 Adet Ticari Taksi Plakası ve 2 Adet Ticari Taksi Durak Yeri birlikte ihaleye çıkmıştır” denildi.

TEKKEKÖY’DE 2 ADET DURAK YERİ
Samsun Büyükşehir Belediyesi son olarak
Tekkeköy’de gerçekleştirilecek ihale
ile ilgili, “Tekkeköy ilçemizde 1009. Sokak Belediye Hizmet Alanı önündeki Örnek Sanayi Taksi Durağı’nda 2 Adet Ticari Taksi Durak Yeri ihaleye çıkmıştır” açıklamasında bulundu.

İHALELER 16 ARALIK’TA

İhalelerin 16 Aralık Perşembe günü Saat 15.00’de SBüyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacağı bertilen açıklamada ayrıca, ”

İhaleye katılmak isteyen istekliler Güzeldere Mah. Irmak Caddesi Samsun Büyükşehir Derebahçe Yerleşkesi’nde bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan ‘Teknik Şartname’ ve bilgileri edinebilir” ifadelerine yer verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.