Dolar 32,3854
Euro 35,0481
Altın 2.326,29
BİST 9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

‘TAKSİ’ İHALESİ!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Atakum, Tekkeköy, Terme ilçelerindeki Taksi Plakası ve Taksi Durak Yeri İhaleleri ile ilgili ‘Aranan Şartlar’ı belirten yeni bir açıklamada bulundu

‘TAKSİ’ İHALESİ!
REKLAM ALANI
16 Ocak 2022 16:13

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesine çıkılan ‘Ticari Taksi Plaka ve Ticari Taksi Durak Yeri’ ihalelerine katılacak olan vatandaşlardan, özellikle ‘aranan şartlar’ ile ilgili yoğun soru iletilmesi üzerine yeni bir açıklama yapıldı.

İhale Teknik Şartnamesi‘nde belirtilmesine rağmen vatandaşlarca sıkça yöneltilen sorulara verilen cevapta şu bilgilere yer verildi:

“İhaleye katılacak olan isteklinin en az bir yıldır Samsun ilinde ikamet ediyor olmak, İhaleyi kazanması durumunda ilgili meslek odasına kayıtlı olmayı taahhüt etmesi, İsteklinin ihaleyi kazanması durumunda ‘Ticari Araç Tahsis Belgesi’ almayı taahhüt etmesi gerekmektedir.”

TİCARİ TAHSİS BELGESİ NASIL ALINIR?
Açıklamada ayrıca, ihale şartlarıyla ilgili detaylı şu bilgiler yer aldı:
“Ticari Tahsis Belgesi Alma şartları; Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne başvurarak ilgili SGK Müdürlüğünden ve Vergi Dairesinden kaydı olmadığını ibraz etmek. Emekli isteklilerimizde sadece vergi kaydı olmadığının ibrazı istenir. İsteklilerin B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve Tahsis Belgesi almak için başvurduğu gün itibariyle 66 yaşından gün almamış olması gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi Samsun Büyükşehir Belediyesi WEB Sayfası İlanlar Bölümü’nde yer almaktadır. Başvurular Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na şahsen yapılmaktadır.”

İHALELER 20 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ
Ticari Taksi Plaka ve Ticari Taksi Durak Yeri ihaleleri, 20 Ocak Perşembe günü Saat:14.30’da Samsun Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak.

İHALEYE ÇIKILAN TAKSİ VE DURAK YERLERİ
Atakum, Tekkeköy ve Terme İlçelerinde Taksi Plakası ve Taksi Durak Yeri İhalelerine çıkılıyor. Atakent Taksi Durağında 2 Adet Taksi Plakası ve 2 Adet Taksi Durak Yeri, Yeni Mahalle Taksi Durağında 2 Adet Taksi Plakası ve 2 Adet Taksi Durak Yeri, Çobanlı İskelesi Taksi Durağında 2 Adet Taksi Plakası ve 2 Adet Taksi Durak Yeri, Mimar Sinan Taksi Durağında 2 Adet Taksi Durak Yeri, Örnek Sanayi Sitesi Taksi Durağında 2 Adet Taksi Durak Yeri, Terme Devlet Hastanesi Taksi Durağında 4 Adet Taksi Durak Yeri.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.