Dolar 32,2698
Euro 34,7512
Altın 2.394,56
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

TAM 46 YIL SONRA!

Samsun’un efsane okullarından Ticaret Lisesi’nin 6-C sınıfı öğrencileri, tam 46 yıl sonra bir araya geldi

TAM 46 YIL SONRA!
REKLAM ALANI
18 Eylül 2022 14:35

Samsun’un ünlü ve köklü okullarından Samsun Ticaret Lisesi’nin 1976-1977 eğitim öğretim sezonunda mezun olan 6-C sınıfı öğrencileri, tam 46 yıl sonra bir araya gelmelerinin heyecanını yaşadı. İnanılmaz bir heyecan içerisinde birbirlerine sarılan eski lise arkadaşları, “Her şey sanki bir rüyaydı. Yıllar ne çabuk geçmiş” demeyi ihmal etmedi.

HASRETLE BİRBİRLERİNE SARILDILAR
Ticaret Lisesi6-C sınıfı öğrencileri, Reşat Aralan ile Serpil Kaya’nın organizasyonuyla çok uzun yıllar sonra bir araya geldi. Atakum İlçesi’ndeki Gülhan Restoran’da bir araya gelen Ticaret Lisesi Mezunları, büyük bir hasretle birbirlerine sarılarak özlem giderdi. Heyecanları yüzlerine yansıyan mezunlardan kimileri gözyaşlarını tutamazken birbirlerine olan özlemlerini de dile getirdi.

‘YILLAR NASIL DA GEÇMİŞ…’
Büyük buluşma ile ilgili bir açıklamada bulunan Ayla Genç, “46 yıl sonra bir araya gelmenin tarifsiz heyecanı, neşesi, coşkusu içerisindeyiz. Son derece duygusal anlar yaşıyoruz. Yıllar nasıl da geçmiş. Saçlarımız ne zaman böyle ağarmış. Her şey ama her şey sanki bir güzel rüya imiş gibi şimdi” ifadelerini kullandı.

Aralarında uzun yıllar sonra Samsun’a gelenlerin de bulunduğu mezunlar, Samsun pidesinin tadına bakmayı da ihmal etmediler.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.