Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 21°C

TANIL BORA GELİYOR!

Ünlü yazar ve yayımcı Tanıl Bora, yarın akşam Samsun’da okurlarıyla buluşacak

TANIL BORA GELİYOR!
REKLAM ALANI
28 Mart 2023 14:17

Ünlü yazar, çevirmen, yayıncı, editör İsmet Tanıl Bora, yarın akşam Samsun’da okurlarıyla bir araya gelecek. Tanıl Bora, söyleşi programında ayrıca kitaplarını da imzalayacak.

SES GETİREN, ÇOK SATAN KİTAPLAR
Zamanın Kelimeleri, Türkiye’nin Linç Rejimi, Medeniyet Kaybı, Milliyetçiliğin Kara Baharı, Takımdan Ayrı Düz Koşu, İnşaat Ya Resulullah, Karhanede Romatizm, Devlet ve Kuzgun, Devlet Ocak ve Dergah, Milliyetçiliğin Porovokasyonu gibi her biri ses getiren ve çok satan kitapların yazarı Tanıl Bora, Atakum İlçesi’ndeki Eflatun Kafe’de okurlarıyla buluşacak. Etkinliğin başlama saati ise 20.00. Ünlü yazar, söyleşi programında okurları için kitaplarını da imzalayacak.

TANIL BORA KİMDİR?
1963’te Ankara’da orta sınıf bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Babası subay annesi hukuk mezunu olan bir ev hanımıydı. İstanbul Erkek Lisesi’nin ardından 11 Eylül 1980 günü Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne kaydoldu ve buradan mezun oldu. Yaşamının büyük bir kısmı Ankara’da geçti.[1] 1984-87’de Yeni Gündem’de gazetecilik yaptı. 1988-89’da Sosyalizm ve Toplumsal Mücadeleler Ansiklopedisi’nin yayın kurulunda yer aldı. Birikim dergisinde editörlük; Toplum ve Bilim dergisinde yayın yönetmenliği yaptı.[2] Aksu Bora ile evlidir.[3]

BİLİM DERGİSİ VE TARİH VAKFI
1988’den beri İletişim Yayınları’nda araştırma-inceleme dizisi editörlüğünü yürütmekte, üç aylık sosyal bilimler dergisi Toplum ve Bilim dergisinin yayın yönetmeninliğini yapmaktadır. Birikim dergisinde yazmaktayken Tarih Vakfı Yönetim Kurulu üyelerindendir.

FUTBOLA OLAN İLGİSİ
Futbola ilgisi küçük yaşlarda başladı. İzlediği ilk maç 10 yaşındayken Köln’de oynanan ve Köln-Eskişehirspor arasındaki UEFA Avrupa Ligi karşılaşması idi. Bir aralık Radikal’de haftalık futbol yazıları yazdı, günümüzde nadiren de olsa K24’te futbol yazıları yazmaktadır. Ayrıca kendisi Gençlerbirliği Divan Kurulu üyesidir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.