Dolar 32,5710
Euro 35,0102
Altın 2.428,15
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

Tarihi Karadede Panayırı 1 Eylül’de

Bafra tarihi günlerinden birini yaşayacak

Tarihi Karadede Panayırı 1 Eylül’de
REKLAM ALANI
15 Ağustos 2019 17:20

300 yıllık geçmişi ile Dünya kültür mirası adayı olan Türkiye’nin en büyük panayırlarından Tarihi Karadede Panayırı 1 Eylül 2019 Pazar günü Bafra ilçesinin, Gökçeağaç Mahallesi’nde ki panayır alanında düzenlenecek.


EN AZ 30 BİN KİŞİNİN KATILIMASI BEKLENİYOR
31 Ağustos 2019 cumartesi günü öğleden sonra başlayan panayır 1 Eylül Pazar akşamı sona eriyor. Panayır süresince isteyen cumartesi akşamı çadır kurup alanda kamp yapabiliyor. Her yıl 25 bin civarı katılım olan panayırda bu yıl katılım sayısının 30 bini geçmesi bekleniyor.
ÜNLÜ SANATÇILAR KONSER VERECEK
Panayır süresince Güllü, Osman Öztekin, Aylin gibi ünlü sanatçılar konser verecek, Alış Veriş pazarı da kurulan panayır alanında terlikten traktöre her şeyi bulmak mümkün. Panayır kapsamında ayrıca Lunapark gibi eğlence yerleri de kuruluyor. Okçuluktan, bisiklete, havacılık gösterilerinden yarışmalara kadar birçok etkinliğin yapılacağı Karadede Panayırının bu sene oldukça renkli geçmesi bekleniyor.
BAŞKAN TURGUT DEMİR; HAZIRLIKLARIMIZ BİTMEK ÜZERE’’
Karadede Panayırı GÖKDER’in himayesinde imece usulü düzenlenen bir panayır, Konu hakkında düşüncelerini aldığımız GÖKDER Başkanı Turgut DEMİR;’’ Güzel bir panayır olması vatandaşlarımızın rahat ve keyifli zaman geçirmeleri için hazırlıklarımız büyük oranda tamam. Ancak her hangi bir eksikliğe meydan vermemek için gerek resmi kurumlarımız ve belediyelerimiz gerekse de sivil toplum kuruluşları ile çalışmalarımız panayır bitene dek sürecek. Bu yıl oldukça kalabalık bir katılım bekliyoruz, bunu da esnaf ve firmaların panayıra olan taleplerinden anlayabiliyoruz. Henüz panayıra 2 hafta olmasına rağmen stant alanlarının büyük bir kısmı şimdiden doldu.’’ dedi

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.