Dolar 32,5708
Euro 35,0052
Altın 2.461,81
BİST 9.884,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘TAYİN’ YÜZÜNDEN ÖLDÜRMÜŞ!

Samsun’un Tekkeköy ilçesi’nde temmuz ayında tartışı özel harekat polisi Emrullah Çitil’i öldüren kadının, eşinin yeni görev yeri olan Van’a gitmesini istemediği ortaya çıktı

‘TAYİN’ YÜZÜNDEN  ÖLDÜRMÜŞ!
REKLAM ALANI
24 Kasım 2021 16:39

Samsun‘da eşi özel harekat polisi Emrullah Çitil’i tabancayla vurarak öldüren Yasemin Çitil hakkında ‘kasten öldürme’ suçlamasıyla iddianame hazırlandı. Samsun Ağır Ceza Mahkemesi’nin kabul ettiği iddianamede, Yasemin Çitil’in eşinin yeni görev yeri olan Van’a gitmesini istemediği, bu yönde telefon mesajları attığı ortaya çıktı. Çitil hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

KORKUNÇ CİNAYETLE SONUÇLANAN TARTIŞMA
Samsun’da 15 Temmuz günü saat 20.00 sıralarında, Tekkeköy İlçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde 5 yıllık evli ve 3 yaşında 1 erkek çocukları olan Yasemin ve Emrullah Çitil arasında tartışma çıktı. Tartışmada Yasemin Çitil, silahını aldığı polis eşi Emrullah Çitil’e 6 el ateş etti. Yaralanan Emrullah Çitil, 1’inci kattaki evlerinin balkonundan kaldırıma düştü. Yüzüstü beton zemine düşen Çitil’e eşi balkondan 2 el daha ateş etti. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Emrullah Çitil, kurtarılamadı. Gözaltına alınan Yasemin Çitil, ‘eşi kasten öldürme’ suçundan tutuklandı. Emrullah Çitil’in cenazesi ise memleketi Sivas’ta toprağa verildi. Olayın ardından çiftin çocukları M.A.Ç., geçici olarak mirasçılık belgesi ile Yasemin Çitil’in babası Bayram Çakmak’a verildi.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Yasemin Çitil hakkında ‘Eşi kasten öldürme’ suçlamasıyla iddianame hazırlandı. Samsun Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianamede, Yasemin Çitil hakkında TCK’nin 82/1 D maddesi gereğince ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

‘GELİYORUM EVE, GİTMİYORSUN BİR YERE’ MESAJI
İddianamede, Yasemin Çitil’in eşinin, yeni görev yeri olan Van’a gitmesini istemediği yönünde attığı telefon mesajları yer aldı. Yasemin Çitil’in polis eşine ‘Geliyorum eve bekle sen, gitmiyorsun Emrullah bir yere’, ‘Bak emniyete getirtme beni’, ‘geliyorum, yoldayım, bekle’ gibi bir kısmı hakaret ve tehdit içeren mesajlar attığı ortaya çıktı. Yasemin Çitil’in iddianameye yansıyan ifadesinde, “Emrullah ile evliliğimizin ilk yılından itibaren problemlerimiz vardı. Kendisi sürekli beni darbediyordu. Ancak büyükler araya girdi ve ben şikayetçi olmadım. Olay günü babamı arayıp ‘Öldüreceğim Yasemin’i, artık yeter’ şeklinde konuştu. Boğuşma sırasında silah patladı. Sonrasında ateş ettiğimi hatırlamıyorum ama kesinlikle balkondan düştükten sonra ateş etmedim. Çünkü balkona geçtiğimde silahın mermisi bitmişti” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.