Dolar 32,4042
Euro 34,8052
Altın 2.433,61
BİST 9.983,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

TEK ALTERNATİF BİZİZ!

Samsun’da konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, “Türkiye’nin alternatif bir partiye ihtiyacı var. Tek gerçek alternatif de Yeniden Refah Partisi’dir” dedi

TEK ALTERNATİF BİZİZ!
REKLAM ALANI
15 Ağustos 2023 18:03 | Son Güncellenme: 15 Ağustos 2023 19:38

Samsun’da basın toplantısı düzenleyen Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Türkiye’nin alternatif partisi olduklarını belirterek, “Hem AK Parti’nin hem de CHP’nin tek alternatifiyiz” iddiasında bulundu.

TEK ALTERNATİF BİZİZ!

‘AK PARTİ’DE SÖZÜMÜZ BİTTİ’
Açıklamalarına, AK Parti’den ayrılmasına değinerek başlayan Suat Kılıç, “AK Parti’de yürünecek yolumuz, söylenecek sözümüz bitti. Buna karşın milletimize olan hizmet aşkımızdan bir şey eksilmedi. Toplam 20 yıl AK Parti çatısı altındaki hizmet yolculuğumuzu 10 Haziran 2023 tarihi itibariyle Yeniden Refah Partisi altında yapmaya karar verdim. Bu yeni yolda ülkemiz, milletimiz için, adalet, merhamet için, sorunlarına çözüm bekleyen insanlar için çalışmaya gayret edeceğiz” dedi.

TEK ALTERNATİF BİZİZ!

‘CUMHURBAŞKANI DAHA
NE GÖREV VERSİN?..’
Suat Kılıç, AK Parti’de artık kendisine yer bulamadığı için ayrıldığı yönündeki eleştirilere ise şu cevabı verdi:

“Sığ, bilimden, mantıktan yoksun bir bakış açısıdır. 21, 22 ve 23’üncü dönemlerde AK Parti’den milletvekilliği yaptım. 22’nci dönem Türkiye’nin en genç milletvekiliydim. 23’üncü dönemde Türkiye’nin en genç grup başkanvekiliydim. 24’üncü dönemde 61’inci hükümette Gençlik ve Spor Bakanlığı’nı kuran kabinenin en genç Bakanıydım. Anayasa, adalet, milli savunma, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi gibi komisyonlarda görev yapmışım. Sayın Cumhurbaşkanı bana daha ne görev versin?

TEK ALTERNATİF BİZİZ!

‘ALACAK VERECEK MESELEMİZ YOKTUR’
Alabileceğim tüm görevleri aldım, hepsinin hakkını verdim ki daha üst bir göreve getirildim. AK Parti ile alacak verecek meselemiz yoktur. Sayın Erdoğan’ın insan olarak seciyorum. İyi ki bu geçmişi birlikte inşa ettik, iyi ki bu hizmetleri birlikte yaptık diyorum.

‘CHP DE KAZANSA FARK ETMEYECEKTİ’
Türkiye’nin bugün geldiği noktada alternatif bir siyasi partiye ihtiyacı olduğunu gördüğünü belirten Suat Kılıç, şöyle devam etti:

“Tek gerçek alternatifin de Yeniden Refah Partisi olduğuna tüm kalbimle inanıyorum. Partimiz hem iktidarın gerçek alternatifi, hem de CHP dahil olmak üzere muhalefetin tek gerçek alternatifidir. AK Parti ile CHP’nin temel ekonomik ve sosyal politikalarında farklılık olmadığını Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası başlayan zam ve vergi politikaları ile gördük. Kazanan CHP de olsaydı bu zamlar yine yapılacaktı.

TEK ALTERNATİF BİZİZ!

‘FARKIMIZ, MİLLİ KAYNAK PAKETLERİ’
Farklı olan Yeniden Refah Partisi ve milli kaynak paketleri, söylemleri ve geçmişteki uygulamalarıdır. Merhum Erbakan hocanın politikalarına baktığımızda 2 değerin var olduğunu görürüz. Biri ekonomide denk bütçe, diğeri kamuda tek hesaptır. Milli kaynak paketlerine yöneldiğiniz zaman, milli enerji politikanızı milli kaynaklarla destekleğinizde Türkiye’nin borçlanmaya ihtiyacı kalmayacaktır.

‘ARTIK REFAHIN VAKTİ GELDİ’
Milli Görüş’ün ekonomi, tarım politikalarını bu millet tanıdı, biliyor. Yeniden Refah Partisi ile yeniden bunları uygulamanın vakti geldi. Hem AK Parti’nin, Hem CHP’nin, hem bütün sistem partilerinin tek gerçek alternatifi olarak insanlarımıza çağrımız şudur ki, refahın vakti geldi.”

TEK ALTERNATİF BİZİZ!

‘SU AKAR MECRASINI BULUR’
AK Parti ile rekabet için ve AK Parti’nin oyunu bölmek için kurulan bir parti olmadıklarını da söyleyen Suat Kılıç, “AK Parti dahil tüm partilerin tabanına ve seçmenine hitap ediyoruz. Türkiye’nin yerel ve genel yönetiminde ihtiyacı olan Milli Görüş anlayışı ve Yeniden Refan Partisi’nin söylem ve politikalarıdır. Bizler kapı kapı, cadde cadde, sokak sokak dolaşır halkımıza mesajımızı veririz. Sonra seçmen AK Parti’den de gelir, her yerden gelir. Su akar mecrasını bulur” dedi.

‘DOĞRUYA DOĞRU, YANLIŞA YANLIŞ’ POLİTİKASI
Seçimlerde Cumhur İttifakı’na dahil olduklarında ‘doğruya doğru, yanlışa yanlış’ politikası izlediklerini ve halen izlemeye devam ettiklerini hatırlatan Kılıç, “İttifaka dahil olduğumuz gün, ‘hayıra motor, şerre fren olacağız’ dedik. O gün bugündür iktidarın doğrusuna doğru, yanlışına yanlış demeyi sürdürüyoruz. Zamlar yanlıştır diyoruz, zamlar ile bütçe açığı kapatılamaz diyoruz. Vergiler 2 kere alınamaz diyoruz. Ek vergiler koyarak bütçe açığını kapatamazsınız diyoruz. Mükellef, vurdukça tozan bir un çuvalı değildir diyoruz. Vergi, zam, faiz, enflasyon sarmalından bu ekonomiyi çıkarmak gerekir diyoruz. Bu, Türkiye’nin susadığı bir muhalefet anlıyışıdır” diye konuştu.

TEK ALTERNATİF BİZİZ!

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BAŞKANLIĞI ADAYLIĞI
Suat Kılıç, son olarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na adaylığı konusunda bir soruya ise şu yanıtı verdi:

“Bugün bunların konuşalacağı zaman değildir. Şahsımla ilgili değerlendirme yapmak istemiyorum. Yalnız şunu çok net olarak söyleyebiliriz. Belediye başkan adaylarımız, meclis üyesi, il genel meclisi üyesi adaylarımız Türkiye’nin en iyi, en genç, halkın tandığı, sevdiği sempatik isimlerden oluşacaktır.”

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.