Dolar 32,3427
Euro 35,0956
Altın 2.307,92
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘TEK BİR ÖĞRENCİYİ MAĞDUR ETMEYİZ’

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Şehrimize gelen her öğrenciyi mutlaka barındırıyor, asla mağdur etmiyoruz” dedi

‘TEK BİR ÖĞRENCİYİ   MAĞDUR ETMEYİZ’
REKLAM ALANI
6 Ekim 2021 14:10

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’nin konuğu oldu. Cemiyet’te basın mensuplarıyla bir araya gelen Kasapoğlu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

‘GÜÇLÜ SAMSUN BASINI GURUR VERİCİ’
Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nu ağırladı. Basın mensuplarıyla kahvaltı yapan ve sohbet eden Kasapoğlu, “Samsun, erel basın yayın organları ve ulusal medya temsilcilikleriyle güçlü bir basın ağına sahiptir. Bu durum hepimiz için hem sevindiricidir hem de gurur kaynağıdır. Özellikle güçlü ve kurumsal yerel basın konusunda Samsun, ülkemizin önde gelen illerinden birisidir” dedi.

SAMSUN’A GELEN ÖĞRENCİLER VE YURT SORUNU
Müdür İsmail Hakkı Kasapoğlu, gündemi son günlerde bir hayli meşgul eden üniversite öğrencilerinin Samsun’daki yurt problemine dair ise şu değerlendirmeyi yaptı:

“Okul dönemi başlayınca yurtlarda bir yoğunluk oluştu. Bunun üzerine sayın Valimizin talimatları ile birlikte tüm kamu kurumlarının misafirhanelerini 1 ay boyunca ücretsiz açarak bu yoğunluğu gidermeye çalıştık. Bu süreçte hiçbir öğrencimizi mağdur ettiğimizi düşünmüyorum. Buraya gelen başvuruda bulunan tüm öğrencilerimize, belki 1-2 gün gecikmeli de olsa mutlaka cevap verdik. Şu anda kamu misafirhanelerinde yerlerimiz var.

YOĞUNLUK AZALDI, BEKLEYEN ÖĞRENCİ YOK
İlk zamanlarda her zaman yoğunluk oluyor, olmuştur. Tabi ki öğrencilerimiz şehri, arkadaşlarını tanıdıkça yer değiştirebiliyor. O zaman da yurtlarda ve misafirhanelerde bir sirkülasyon oluşuyor. Şu anda bizde bekleyen öğrencimiz yok. Yeni gelen olursa da kamu misafirhanemizde 1 ay ücretsiz ağırlayabiliyoruz. Birkaç gün önceki yoğunluk biraz daha azaldı. Bunun yanı sıra korona ile alakalı sıkıntı yaşamamayı umut ediyoruz. Olursa da yine valimizin talimatı ile bir bekleme alanı oluşturacağız. İnşallah bu sene korona vakalarını olabildiğince kontrol altında tutar ve sağlıklı bir eğitim-öğretim sezonu geçirmiş oluruz.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.