Dolar 32,5580
Euro 34,9582
Altın 2.440,16
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Tekkeköy bütçesi 120 milyon

Samsun’da Tekkeköy Belediyesi 2021 Mali Yılı Bütçesi 120 milyon lira olarak oy birliği ile kabul edildi

Tekkeköy bütçesi 120 milyon
REKLAM ALANI
20 Ekim 2020 17:40

Tekkeköy Belediyesi’nin 2021 yıllı tahmini bütçesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda oybirliği ile kabul edildi. Başkan Togar, oylama sonrasında tüm meclis üyelerine bütçe çalışmaları ve destekleri için teşekkür etti.

Tekkeköy Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Aydın Karmil Başkanlığında Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve meclis üyelerinin katılımı ile belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda tüm maddeler teker teker görüşülerek oylandı.

BAŞKAN TOGAR’DAN TEŞEKKÜR
2021 yılı mali bütçe hazırlık çalışmalarında emeği geçenlere ve meclis üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “2021 yılı tahmini bütçemizi 120 milyon lira olarak belirledik. İlçemize daha güzel hizmetler yapabilmek maksadı ile bütçemizde her yıl giderek artıyor. Bütçemizin artması gelişimin ve ilçemizin büyümesinin en büyük göstergesidir. Bütçe maratonunda emek harcayan ilçemize hizmet için ter döken tüm meclis üyelerimize ve bütçenin hazırlanmasında emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.