Dolar 32,3775
Euro 35,0510
Altın 2.326,39
BİST 9.080,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

‘TEKKEKÖY, KEYİF VERECEK!..’

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Hem doğal yaşamın hem şehir yaşamının aktif olduğu bir ilçe hayal ediyor, insanların yaşamaktan keyif alacağı bir şehri filizlendiriyoruz” dedi

‘TEKKEKÖY, KEYİF VERECEK!..’
REKLAM ALANI
14 Mart 2023 18:33

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Muhtarlar Birliği ve Tekkeköy Muhtarlar Derneği’ndeki muhtarları ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

TEKKEKÖY’ÜN GELECEĞİ İÇİN
Mahallelerde yürütülen çalışmalara dair son gelişmeleri paylaşan Başkan Togar, vatandaşların talep ettikleri konulara ilişkin de muhtarlardan bilgiler aldı. Tekkeköy’ün geleceği için birlik beraberlik içinde çalışmanın önemine vurgu yapan Hasan Togar, “Sizler her biriniz bizim için vatandaşlarımıza uzanan birer köprü oluyorsunuz. Onların bizlerden isteklerini sizler aracılığıyla öğreniyor, yaptığımız işlerin vatandaşlarımızda karşılığını sizler vasıtasıyla görüyoruz. Bizleri misafir eden sizlerle mesai arkadaşı olmaktan birlik beraberlik içinde Tekkeköy’ün geleceği için çalışmaktan gurur duyuyorum” dedi.

SAMSUN’UN EN ÇOK DEĞİŞEN İLÇESİ
Tekkeköy’ü daha güzel yarınlara taşımayı hedefledikleri belirten Başkan Hasan Togar, “Samsun’un en çok değişen ve gelişen ilçesi olma hedefiyle yola devam ediyoruz. Büyük hayalleri gerçekleştirme yolunda çok önemli adımlar attık ve hala da yapılacak işler yürüyecek yollarımız var. Tekkeköyümüz doğal güzellikleri, tarihi ve turistik yönleriyle eşsiz bir coğrafyaya sahip olmasının yanı sıra bir kültür ve spor kenti olma yolunda da büyük potansiyelleri barındırıyor. Tarımın her geçen gün geliştiği sanayinin yeni imkanlar sağladığı hem doğal yaşamın hem şehir yaşamının aktif olduğu bir ilçe hayal ediyoruz” diye konuştu.

Tekkeköy’de insanların yaşamaktan keyif alacağı bir şehrin filizlendiğini belirten Togar, “Şehrimiz her geçen gün büyüyüp gelişiyor. Yaptığımız yatırımlarla sağladığımız imkanlar ve kazandırdığımız tesislerle her geçen gün bizler de bunu teşvik ediyoruz. Şehrimizin bir yandan sanayisi gelişirken bir yandan doğasıyla kopmuş bir hale gelmesini istemiyoruz. Kırsaldaki vatandaşlarımıza sağladığımız tarım destekleriyle, sanayimizdeki istihdam imkanlarımızın büyümesiyle insanların yaşamaktan keyif alacağı bir şehri filizlendiriyoruz” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.