Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

‘TEKKEKÖY TARİH YAZACAK!..’

Samsun’da Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar, “31 Mart’ta tarih yazmak için biriz birlikteyiz” dedi

‘TEKKEKÖY TARİH YAZACAK!..’
REKLAM ALANI
21 Mart 2024 20:48

Samsun’da Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kurtuluş Mahallesi’nde düzenlenen iftara katılan Togar, daha sonra da Yeni Büyüklü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

TEKKEKÖY

HEPİMİZİN ORTAK GAYESİ TEKKEKÖY
Başkan Togar burada yaptığı konuşmada 31 Mart’ın ilçenin geleceği için bir zafer olacağını belirterek, “Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizi geleceğe taşımak için hep birlikte doludizgin yürüyoruz. Geçmişimizden aldığımız tecrübemiz ile birlikte hepimizin ortak gayesi olan Tekkeköy’ümüzü, Samsun’un en mutlu ve huzurlu yaşam merkezi yapma yolunda, bugün olduğu gibi bugünden sonrada hep birlikte aynı kararlılıkla ilerleyeceğiz. Bu sevgi ve coşkuyla 31 Mart’ta tarih yazmak için biriz birlikteyiz” dedi.

TEKKEKÖY

CEMAL YEŞİLYURT BULVARI
Öte yandan, Tekkeköy İlçesi ile Kutlukent Mahallesi’ni birbirine bağlayacak olan 3.5 kilometre uzunluğundaki Cemal Yeşilyurt Bulvarı ilçe belediyesi imkanlarıyla hayata geçirilecek. Başkan Hasan Togar, “Tekkeköy merkez ile Kutlukent bölgemizi birbirine bağlayacak 3,5 kilometre uzunluğundaki Cemal Yeşilyurt Bulvarımızı ilçemize kazandıracağız. 23 Nisan Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi içerisinden 13 metre genişliğinde mağaralara kadar tamamlayacağımız bulvarımız Tekkeköy’ün ikinci büyük alternatif bulvarı olacak. Bu projemizi yıl sonuna kadar bu ilçemize armağan edeceğiz ve bu 2 yer arasında trafikte yaşanan tüm bu karışıklığı ortadan kaldırmış olacağız” diye konuştu.

TEKKEKÖY

Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.