Dolar 32,5188
Euro 34,7220
Altın 2.497,58
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Tekkeköy’de BAYRAM

Samsun’da, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, şehir meydanında ilçe halkıyla bayramlaştı

Tekkeköy’de BAYRAM
REKLAM ALANI
12 Temmuz 2022 14:36

Samsun’un Tekkeköy İlçesi’nde düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Karmil ve Özkan Karakaya, mahalle muhtarları, belediye meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Milletvekili Yılmaz ile birlikte katılımcılarla tek tek bayramlaşan Başkan Togar, herkesle fotoğraf çektirdi.

BAŞKAN TOGAR’DAN KUTLAMA
Vatandaşların bayramını kutlayan Togar, “Her bayram olduğu gibi bu bayramda da geleneksel hale dönüşen ilçemiz meydanındaki bayramlaşma programımızda yediden yetmişe tüm ilçe halkımızla kucaklaşarak bayramlaştık. Rabb’im birlik beraberlik içerisinde nice bayramlara kavuşmamızı nasip etsin” dedi.

GÜNÜN ANISINA FOTOĞRAFLAR
Bayramlaşma programına katılanlara program sonunda Başkan Togar ile çektirdikleri fotoğraflar basılıp çerçevelenerek hediye edildi. Programına Şehit İslam Sancak’ın ailesini ziyaret ederek devam eden Başkan Togar daha sonra ise bu akşam başlayıp yarın akşama dek sürecek Çimenli Yeşiltepe ikinci Yaz Festivali alanında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Togar, “Bu ve bu gibi kültürel etkinliklerin yaygınlaştırılmasını temenni eder, şenliğin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.