Dolar 32,4010
Euro 34,7961
Altın 2.435,13
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

TEKKEKÖY’DE ‘HASAN TOGAR’ İSYANI!

Samsun’da İyi Parti adayının AK Parti’den gösterileceği iddiası ilçe teşkilatı ve muhtarların tepkisini çekti

TEKKEKÖY’DE  ‘HASAN TOGAR’  İSYANI!
REKLAM ALANI
2 Şubat 2024 15:34

Samsun’da AK Parti Tekkeköy İlçe Teşkilatı ve muhtarlar, Tekkeköy Belediyesi için ismi geçen adaya karşı çıkarak il başkanlığı önünde protesto yaptı.

‘MUSTAFA CANDAL OLURSA
İSTİFA EDERİZ…’
Samsun’da AK Parti’nin ilçe belediye başkan adaylarını açıklaması beklenirken kulislere Tekkeköy İlçesinde adayın Mustafa Candal olacağı bilgisinin yayılması üzerine partililer AK Parti Samsun İl Başkanlığı binası önünde toplandı. 2019 seçimlerinde İyi Parti Tekkeköy Belediye Başkan adayı olan ’ın, AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan adaylığı için anılmasına tepki gösteren AK Parti Tekkeköy İlçe Teşkilatı, muhtarlar ve partililer adaylığın gerçekleşmesi halinde partiden istifaların olacağını ifade etti.

‘HASAN TOGAR İLE VARIZ’
AK Parti İl Başkanlığında açıklama yapan muhtarlar ve partililer, “Buradan 10 bin tane istifa var. Biz mevcut Belediye Başkanı Hasan Togar ile varız. Bu insanlar Cumhur İttifakı ile yoktu. Biz onlarla mücadele ettik. Şimdi başımıza belediye başkanı yapacaklarmış. Bizi kimse hiçe sayamaz. Zorunlu oy verdiremez. AK Parti’den aday olmuş adam. Böyle iş olmaz. Biz Hasan Togar’ı destekleyeceğiz. 10 sene bu insanlar için çalıştı bu adam” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.