Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 19°C

Terme Halkı Devletini bekliyor!

Bir süre önce yoğun yağışlar sonucunda sular altına kalan ve sel felaketi yaşanan Samsun’un Terme İlçesinde vatandaşlar devletten yardım bekliyorlar.

Terme Halkı Devletini bekliyor!
REKLAM ALANI
22 Temmuz 2019 19:11

‘KAPIMIZI ÇALAN YOK’
Vatandaşlardan gelen şikâyetlerde; Devlet yaralarımız saracaktı. Maalesef şu anda kapımızı çalan yok. Hiçbir yetkili şimdilerde buralara uğramaz oldu.


Haber merkezimizi arayan H. E. isimli vatandaş; Köyümüze gidemiyoruz. Karagüney Mahallemize giderken Cankeriş deresi üzerinde bulunan köprü üzerinden geçmek zorunda olduklarını, ancak bu köprü üzerinden geçmek çok tehlikeli. Canımız koltuğumuzun altına alarak buradan geçiyoruz. Köprüde demir diye bir şey yok. Köprü 70 cm. kayma yapmış. Köprünün ayakları dâhil her tarafında çatlaklar oluşmuş. Köprü üzerinden geçerken bir şey olursa ne yaparız. Buradan kamyonlar bile geçiyor. Bu köprü o yükü taşıyabilecek mi? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu diye ifadelerde bulundu.
H. E. sözlerine şu şekilde devam etti; Terme İlçemize 10 km. uzaklıktan bahsediyorum. Devlet ne için var? Vatandaşlarının mağduriyetini gideremeyecekse o devlet olamaz. Sayın valimize sesleniyorum. Lütfen buralara bir gelsinler. Bu köprülerin nasıl yapıldığını bir görsünler. Bu nasıl bir iş yapmak? Köprü yapıyorlar, köprüye demir bile koymaktan kaçıyorlar. Bu nasıl iş yapma ahlakı. Bunları kontrol eden yok mu?
H. E. Sözlerinin devamında Afet zamanı herkes burada idi. Yetkililer ve siyasiler bol keseden atıp duruyorlardı. Şimdi neredeler. Bizlere verdikleri sözleri takip etmelerini istiyoruz. Haber/ Nedim Aydın

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.