Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Terme tüm coşkusuyla MHP diyor

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Terme İlçesi’nde muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve esnaflar ile bir araya geldi

Terme tüm coşkusuyla MHP diyor
REKLAM ALANI
29 Mayıs 2018 19:31

Gündüz ilçede esnaf gezisi yapan Usta, iftar yemeğinde ise muhtarlar ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini ağırladı. Programa İlçe Başkanı Muammer Kaynar’ın yanı sıra il ve ilçe yöneticileri de katıldı. Usta, partisinin seçim beyannamesinde yer alan esnaf ve çiftçilere yönelik vaadler hakkında bilgi verdi.

TERME TÜM COŞKUSUYLA MHP DİYOR

Terme’de seçmenler ile bir araya gelen USTA, “24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi ülkemizin bütün sorunları, riskleri değerlendirilerek alınmış bir karardır. Milliyetçi Hareket Parti’sinin ülke bekası dışında başka bir amacı yoktur. Partimizin bütün meselesi Türkiye meselesi ve Türk Milleti’nin geleceğidir. Halkımızın desteği ile Karadeniz Bölgesi ve Samsun adına Milliyetçi Hareket Partisi olarak oy oranımız artacaktır. Burada gördüğümüz ilgi bizi fazlası ile memnun etmiştir. Ve ben inanıyorum ki Terme tüm coşkusuyla MHP diyor “dedi.

ESNAF VE SANATKARLAR KESİMİ GÜÇLENDİRİLECEKTİR

İlçede esnaf gezisi yapan USTA, “Burada esnaflarımızın sorunlarını dinledik. Esnaf ve sanatkarlar kesimini güçlendirecek, onları desteklemek amaçlı partimizin açıklanan beyannamesinden bahsettik. Ekonomide rekabet sağlanarak tekelci oluşumların önlenmesi, istihdam yaratılması, gelir dağılımındaki dengesizliklerin giderilmesi, yeni girişimcilerin ekonomiye kazandırılması, sosyal barışın korunması, bölgeler arası dengesizliklerin giderilmesi ve yerel potansiyelin harekete geçirilmesi amacıyla esnaf ve sanatkâr kesiminin faaliyetleri destekleyeceğimize söz verdik “ dedi.

Usta sonrasında Ramazan Sokağı’nda bir araya geldiği vatandaşlarla beraber zaman geçirdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.