Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Terme’de denetimler arttı

Terme Belediyesi tarafından, ilçe genelinde bulunan semt pazarlarında korona virüs salgınına karşı denetimler sürüyor

Terme’de denetimler arttı
REKLAM ALANI
2 Mart 2021 17:16 | Son Güncellenme: 2 Mart 2021 17:17

Türkiye genelinde vaka sayılarının artmasıyla birlikte Terme Belediyesi zabıta ekipleri korona virüs tedbirleri kapsamında pazar yerlerini denetledi.

PAZAR YERİNDE ANONSLAR
Vatandaşları, korona virüse karşı korumak, maske ve sosyal mesafe gibi tedbirlerin uygulanmasını sağlamak için ilçede bulunan tüm pazar yerlerinde denetim yapan Terme Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlara ve pazar esnafına maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması yönünde anonslar yaparak, vatandaşlara uyarıda bulunuyor.

BAŞKANDAN ‘HASSASİYET’ TEŞEKKÜRÜ
Belediye Başkanı Ali Kılıç, pazar alanlarındaki denetimlerin sürdüğünü ifade ederek, “Pazar yerlerinin giriş ve çıkışlarına belediyemiz tarafından koyulan dezenfektan aparatı da vatandaşlarımıza hijyen bakımından önlem almasına yardımcı oluyor. Hemşerilerimizin pazar alışverişlerini daha sağlıklı, hijyenik ve güvenli ortamda yapmaları için çalışmalarımızı ve denetimlerimizi taviz vermeden sürdüreceğiz. Bu denetimlerimizi halkımızın sağlığı için yapıyoruz. Bugüne kadar kurallara gösterdikleri hassasiyet için hemşerilerime teşekkür ediyor, aynı hassasiyetin devam etmesini bekliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.