Dolar 32,4466
Euro 34,7486
Altın 2.427,78
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

TERME’DE ‘ZAFER’ COŞKUSU!

Samsun’un Terme İlçesi’nde resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 49.79 oy oranıyla ‘Belediye Başkanı’ seçilen Şenol Kul, “Bugünden sonra bana oy veren vermeyin herkesin belediye başkanı olacağım” dedi

TERME’DE ‘ZAFER’ COŞKUSU!
REKLAM ALANI
1 Nisan 2024 17:53

Samsun’da, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Cumhur İttifakı’nın AK Parti adayı Şenol Kul, yüzde 49.79 oranında oyla Terme Belediye Başkanlığına seçildi.

HAVAİ FİŞEK VE IŞIK GÖSTERİLİ KUTLAMA
Resmi olmayan sonuçlara göre Terme Belediye Başkanlığını kazanan Şenol Kul, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde partililer tarafından tebrik edilirken, Belediye Binası önündeki alanda da kutlama yapıldı. AK Parti, MHP ve Türk bayraklarının dalgalandırıldığı alanda elde edilen başarı meşaleler yakılarak ve davul zurna eşliğinde eğlenerek kutlandı. Havaya atılan havai fişeklerin geceyi gündüze çevirdiği coşkulu kutlamada ışık gösterileri de yapıldı.

‘TERME’DE YENİ BİR YÜZYIL BAŞLIYOR’
AK Parti’nin Samsun genelinde en çok oy oranına sahip 2’nci ilçesi olan Terme’deki kutlamalarda konuşan Şenol Kul, Terme’de yeni bir yüzyılın başladığını belirterek, “Cumhur İttifakı’nın AK Parti adayı olarak çıktığı bu yolda kendisine verilen desteğe teşekkür etti. Kul, “Bugünden itibaren AK Parti rozetini çıkararak bana oy veren veya vermeyen herkesin belediye başkanı olacağım” dedi.

KÜSKÜNLÜK, DARGINLIK YOK…
Şenol Kul, ayrıca şunları söyledi:

“Ben yeni gelmedim, yeniden geldim. Artık bembeyaz bir sayfa açıyoruz. Şüphesiz ki bu yeni sayfada kırgınlık yok, küskünlük yok. Dargınlık yok. Ayrılık, gayrılık yok. Bu yeni sayfada birlik ve beraberlik var. dostluk var. kardeşlik var. Bu yolda el ele yürümek var. Omuz omuza vererek şehrimizi geliştirmek, güzelleştirmek var. Artık değişim şu andan itibaren başlamıştır. Biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bir olacağız, birlikte olacağız Terme’yi hep beraber el ele vererek ileriye taşıyacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Şenol Kul'dan ilçe halkına teşekkür

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.